Κανείς δεν μπορεί να περιγράψει ακριβώς τη γεύση: Το παγωτό που κάνει θραύση στη βόρεια Ελλάδα χάρη σε ένα μυστικό συστατικό
Βρείτε μας στο

Έχετε σκεφτεί ποτέ ποιες είναι οι πιο παράξενες γεύσεις παγωτού; Για την ενημέρωσή σας, σας λέμε ότι μια τέτοια λίστα κυκλοφορεί στο διαδίκτυο, χωρίς πάντως να περιλαμβάνει μια νέα που έχει γίνει ανάρπαστη σε ζαχαροπλαστείο της βορείου Ελλάδας που προσφέρει στους (μικρής ηλικίας κυρίως) πελάτες της παγωτό με γεύση… Πόκεμον!

Σερφάροντας στο διαδίκτυο και γκουγκλάροντας «παράξενες γεύσεις παγωτού», τα πρώτα αποτελέσματα θα σας οδηγήσουν σε μια λίστα που περιλαμβάνει 8 τέτοιες: Mac and Cheese, παρθένο ελαιόλαδο, πίτσα, sweet avocado cayenne, φράουλα Habanero, τομάτα, τζιτζίκι και κρύος ιδρώτας!

Και όλες (ακόμη και αυτή με το τζιτζίκι που πάντως δεν είναι πλέον διαθέσιμη) σερβίρουν αυτό ακριβώς που λέει το όνομά τους, με μοναδική εξαίρεση την τελευταία. Το παγωτό «κρύος ιδρώτας» το οποίο προσφέρει το κατάστημα «Sunni Sky» δεν περιέχει τον ιδρώτα κανενός φυσικά, αλλά για την παρασκευή του χρησιμοποιούνται τρία διαφορετικά είδη καυτερής πιπεριάς και δύο είδη καυτερής σάλτσας!

Κανείς δεν μπορεί να περιγράψει ακριβώς τη γεύση: Το παγωτό που κάνει θραύση στη βόρεια Ελλάδα χάρη σε ένα μυστικό συστατικό

Επομένως είναι μάλλον δεδομένο πως οι τολμηροί που θα θελήσουν να το δοκιμάσουν (και για να συμβεί αυτό υπογράφουν και υπεύθυνη δήλωση συναίνεσης) θα… λουστούν από κρύο ιδρώτα μέχρι να το «απολαύσουν».

Σε αντίστοιχη κατηγορία ανήκει και η γεύση για την οποία γράφονται αυτές οι γραμμές, υπό την έννοια ότι το παγωτό Πόκεμον που βρίσκουμε στο κατάστημα του Δημήτρη Δημητρακά, στους Αμπελόκηπους Θεσσαλονίκης, δεν περιέχει dna από τα γνωστά καρτούν και όχι μόνο.

Ο τίτλος σχετίζεται με το μαρκετινγκ των αγαπημένων ηρώων των παιδιών εδώ και δεκαετίες, αλλά σύμφωνα με τους ιδιοκτήτες περιέχει και ένα μυστικό συστατικό που το κάνει ανάρπαστο. Και αυτό αφορά τους κρυστάλλους ζάχαρης οι οποίοι μοιάζουν να «σκάνε» στο στόμα και να δημιουργούν αυτήν την ψευδαίσθηση!

Δηλαδή τώρα αυτό το χάρηκαν οι οπαδοί της Ρεάλ Μαδρίτης;
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Δηλαδή τώρα αυτό το χάρηκαν οι οπαδοί της Ρεάλ Μαδρίτης;

Η Κατερίνα Δημητρακά, κόρη του ιδιοκτήτη του ζαχαροπλαστείου, μίλησε για αυτή την μόδα στην karfitsa.gr, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Θέλαμε εδώ και καιρό να βγάλουμε κάτι παιδικό και σκεφτήκαμε έτσι κάτι παιχνιδιάρικο. Το παγωτό Pokémon έχει κρυστάλλους ζάχαρης, οι οποίοι σκάνε στο στόμα. Σκεφτήκαμε ότι αυτό μοιάζει με την pokeball η οποία σκάει στο έδαφος και βγαίνει το Pokémon.

Κανείς δεν μπορεί να περιγράψει ακριβώς τη γεύση: Το παγωτό που κάνει θραύση στη βόρεια Ελλάδα χάρη σε ένα μυστικό συστατικό

Κάπως έτσι ήταν η φιλοσοφία πίσω από το παγωτό και το ταιριάξαμε. Aρέσει στον κόσμο γιατί έχει και τα παιχνίδια πάνω και θέλουν να το δοκιμάσουν. Άρεσε πολύ και στα παιδιά που το δοκίμασαν, ακριβώς γιατί έχει τους κρυστάλλους που σκάνε στο στόμα. Οι μεγάλοι το βλέπουν νοσταλγικά γιατί το Pokémon είναι παλιό, οπότε το παίρνουν και για αυτό το λόγο. Πηγαίνει καλά μέχρι τώρα»!