Έρευνα και poll που θα συζητηθούν: Ποια είναι τα πιο φλώρικα υποκοριστικά αντρικών ονομάτων;
Βρείτε μας στο
Άντρας

Έρευνα και poll που θα συζητηθούν: Ποια είναι τα πιο φλώρικα υποκοριστικά αντρικών ονομάτων;

Ήρθε η ώρα να αποφασίσεις αν έφταιγε το υποκοριστικό που σου έδωσε η νονά σου και το κόλλησαν όλοι σε οδήγησε σε ατέλειωτη καζούρα στο σχολείο ή έτσι και αλλιώς δεν την γλίτωνες ακόμα και Μεγαλέξανδρο να σε βάφτιζαν.

Κανένα όνομα δεν είναι ντροπή. Κανένα όνομα δεν σημαίνει κάτι για τον χαρακτήρα του ανθρώπου που το έχει. Παρόλα αυτά υπάρχει μια διάχυτη στερεοτυπική διάθεση να χαρακτηρίζουμε φλώρικα όχι τόσο τα ονόματα, όσο τα υποκοριστικά τους. Έτσι μας έμαθαν οι ταινίες του Δαλιανίδη και το Ρόδα τσάντα και κοπάνα νο 2.

Ήρθε η στιγμή που όλοι οι άντρες περιμένατε από το δημοτικό. Μπορεί και νωρίτερα. Έφτασε η ώρα να αποφασίσετε αν τα υποκοριστικά που σας κόλλησαν οι στενοί σας συγγενείς ως επί τω πλείστον είναι φλώρικα. Τί θα πει φλώρικα; Θα πει ότι μπαίνεις στο κλουβί του UFC και ο κομπέρ φωνάζει στο μικρόφωνο «ΦΟΥΦΗΗΗΗΗΗΗΣ Ο ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΤΗΣ».

Υπάρχουν μωρά που έκλαψαν στη βάφτισή τους χωρίς να καταλαβαίνουν πολλά, μόνο και μόνο από το ένστικτο του τί υποκοριστικό θα τους κολλήσουν όταν άκουσαν το αρχικό όνομα. Υπάρχουν μανάδες που δεν ντράπηκαν να φωνάζουν Κούλη το γιο τους όταν αυτός έπαιζε, με ψεύτικα πιστόλια, τον καουμπόι στη γειτονιά. Κούλης. Τί θα πει Κούλης; Κουλός είναι;

 

Ψήφισε με πράσινο τικ όποιο από τα παρακάτω ονόματα θεωρείς «φλώρικο» και με κόκκινο χι όποια δε θεωρείς 

Είχε δίκιο ο Πετράκος: Τα ντοκουμέντα που αποκαλύπτουν τι πραγματικά ήταν η αφρικανική σκόνη (Pics)
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Είχε δίκιο ο Πετράκος: Τα ντοκουμέντα που αποκαλύπτουν τι πραγματικά ήταν η αφρικανική σκόνη (Pics)