13+1 τάκλιν που κάνουν τη δρεπανιά του Λισγάρα να μοιάζει με χάδι (Vids)
Βρείτε μας στο
Μπάλα

13+1 τάκλιν που κάνουν τη δρεπανιά του Λισγάρα να μοιάζει με χάδι (Vids)

Αν νομίζετε πως το τάκλιν που έκανε ο Λισγάρας στον Σεμπά στο χθεσινοβραδινό Ξάνθη- Ολυμπιακός ήταν «δολοφονικό», τότε μάλλον δεν έχετε δει άλλες «δολοφονίες» στα ελληνικά γήπεδα. Γιατί, ξέρετε, υπάρχουν και χειρότερα...

Ήταν το 56ο λεπτό του αγώνα μεταξύ της Ξάνθης και του Ολυμπιακού, όταν ο Χρήστος Λισγάρας αποφάσισε πως είχε φτάσει η στιγμή για να εφαρμοστεί στο έπακρο το αρχαίο ποδοσφαιρικό ρητό «Ή η μπάλα ή ο παίκτης- ποτέ και τα δύο» και φορώντας το προσωπείο του Έλληνα Ρόι Κιν κόντεψε να κόψει την μπάλα στον Σεμπά.

Άπαντες κατέκριναν- και δικαίως- το τάκλιν του παίχτη της Ξάνθης χαρακτηρίζοντάς το «εγκληματικό», στο οποίο η τιμωρία (κόκκινη) δεν ήταν επαρκής. Βέβαια, αυτό που ελάχιστοι παρατήρησαν ήταν πως στο μαγικό κόσμο του ελληνικού πρωταθλήματος έχουμε δει κι άλλα δολοφονικά τάκλιν αντιστοίχου «βεληνεκούς».

Κι επειδή το menshouse δεν αρέσκεται μόνο στα ηλεκτρονικά λόγια, ιδού και οι πράξεις- μπείτε, δείτε τις 13 υποψηφιότητες και στο τέλος ψηφίστε ποιο ήταν το… καλύτερο:

1) Γρηγόρης Γεωργάτος: Τάκλιν βγαλμένο από το Mortal Kombat- “Finish him” άκουσε ο Γρηγόρης και λίγο έλειψε να κάνει Fatality στον Ντέμη.

2) Γιώργος Ανατολάκης: Ή, αλλιώς, ο «απόλυτος». Ο αμυντικός του Ολυμπιακού σε μια κίνηση που χρόνια αργότερα θα έπαιρνε το όνομά του, εδώ με θύμα τον Δημήτρη Παπαδόπουλο.

3) Ρόναλντ Βάργκας: Δεδομένης της βροχής σ’ εκείνο το ματς, ο πρωταγωνιστής της βίαιης «Λίμνης των Κύκνων». Φήμες θέλουν όποτε αλλάζει ο καιρός να πονάει ακόμα ο τίμιος Χόρχε Μοντέιρο.

4) Γιάννης Καλιτζάκης: Ο «Νίντζα» αποφασίζει να πάρει την κατάσταση στα πόδια του, ξεδιπλώνοντας όλο του το ποδοσφαιρικό ταλέντο στους αστραγάλους του Τζιοβάνι.

Είχε δίκιο ο Πετράκος: Τα ντοκουμέντα που αποκαλύπτουν τι πραγματικά ήταν η αφρικανική σκόνη (Pics)
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Είχε δίκιο ο Πετράκος: Τα ντοκουμέντα που αποκαλύπτουν τι πραγματικά ήταν η αφρικανική σκόνη (Pics)

5) Λάζαρος Σέμος: Κι επειδή ο Τζιοβάνι την είχε γλιτώσει φθηνά από τον Καλιτζάκη, ήρθε ο παίχτης του Ηρακλή 19 μέρες μετά να του σπάσει το πόδι, μ’ ένα τάκλιν που δε γίνεται ούτε στο football που παίζουν οι Νεοζηλανδοί- αυτό χωρίς τα προστατευτικά, με τους φαφούτηδες παίχτες.

6) Γιώργος Γεωργιάδης: Ο Γ.Χ. κάνει ένα φάουλ στον Καράμπελα από αυτά που «επισύρουν» ένα, διαφορετικού τύπου, «Γ.Χ.». Ακριβώς: η δεύτερη λέξη του ακρωνυμίου είναι «Χριστό».

7) Τάσος  Μητρόπουλος: Ο «Ράμπο» στο πρώτο παιχνίδι του Αποστολάκη αφότου μεταπήδησε στον Παναθηναϊκό, φροντίζει να ντυθεί «Ρόκυ» και ξαπλώνει τον άλλοτε συμπαίκτη του στο χορτάρινο καναβάτσο.

8) Τάσος Λαγός: Ο παίκτης του Παναθηναϊκού μας χαρίζει την απόλυτη ερμηνεία του όρου «Τον σήκωσε», έχοντας ως συνεργάτη του στο εγχείρημα το δόλιο τον Μαντιμπανγκά.

9) Σερζ Ντιέ: Ο- τότε- μέσος του Ηρακλή κάνει ένα, μέσες- άκρες, απαράδεκτο τάκλιν στον Γκαρσία του Άρη, οι φωνές του οποίου ακούστηκαν μέχρι τον Άρη.

10) Βίκτορ Βιτόλο: Τάκλιν «Για πού το ’βαλες εσύ;» από τον Ισπανό παίκτη του Άρη, ο οποίος σε μια «καταδίωξη» του Βιερίνια άκουσε κάποιον να τραγουδά «Μπαμ και κάτω» και είπε να το κάνει πράξη.

11) Νέρι Καστίγιο: Έχοντας λιώσει την προηγούμενη μέρα το «Ο Άγγελός μου» της Πρωτοψάλτη, ο Νέρι βρίσκει μπόσικο τον Άγγελο Μπασινά και διαολίστηκε.

12) Γιάννης Παπαδόπουλος: Σαφείς επιρροές από Στέλιο Καζαντζίδη για τον πρώην μέσο του Ολυμπιακού, ο οποίος εφαρμόζει στην εντέλεια το «Να σου δώσω μια να σπάσεις».

13) Ζε Ελίας: Ουδείς προφήτης (Ηλίας) στον τόπο του και γι’ αυτό ο Βραζιλιάνος βάλθηκε ν’ αποδείξει πως οι συμπατριώτες του μπορούν εκτός από τεχνίτες, ενίοτε να μετατραπούν και σε αλωνιστικές μηχανές. Στο ρόλο του θεριζόμενου, ο Γιάννης Οκκάς.

13+1) Τάκλιν στον Νίκο Αναστόπουλο: Τον Αλενατόρε δε θα τον ξανακουμπήσεις. Τον Αλενατόρε.

Τώρα που τα «απολαύσατε» όλα, λοιπόν, βοηθήστε μας να βγάλουμε… νικητή: