Έρχεται σύντομα το πρώτο κάμπινγκ 5 αστέρων στην Ελλάδα!
Βρείτε μας στο
Ελλάδα

Έρχεται σύντομα το πρώτο κάμπινγκ 5 αστέρων στην Ελλάδα!

Αν σας αρέσει και η χλιδή και η... επιστροφή στη φύση, κάνε απλά λίγο υπομονή: το πρώτο κάμπινγκ που μπορεί να ικανοποιήσει και τις δυο αυτές επιθυμίες σου θα ανοίξει τις πύλες του μέσα στο 2017!

Σας αρέσει να κάνετε κάμπινγκ στις διακοπές σας γιατί νιώθετε ωραία όταν έρχεστε κοντά στη φύση; Από την άλλη σας ελκύει και η χλιδή μιας ξενοδοχειάρας; Εντάξει, σε πρώτο επίπεδο μπορεί αυτό να μοιάζει αντίφαση αλλά δεν είναι: οι άνθρωποι που τους αρέσουν ταυτόχρονα και οι δύο πτυχές των καλοκαιρινών διακοπών δεν είναι και λίγοι.

Μέσα στο 2017 πάντως, ένα κάμπινγκ που θα συνδυάζει και τα δύο αυτά χαρακτηριστικά θα δημιουργηθεί στην Ελλάδα. Πρόκειται για το πρώτο κάμπινγκ 5 αστέρων στην Ελλάδα, το οποίο βρίσκεται στη Σκοτίνα της Πιερίας.

Φυσικά, όπως εύκολα μπορείτε να καταλάβετε, θα αφορά υψηλού εισοδηματικού επιπέδου τουρίστες και αποτελεί κομμάτι μιας μεγάλης τουριστικής επένδυσης που σχεδιάζεται από την εταιρεία «Skotina Resort Α.Ε.». Η συγκεκριμένη εταιρία ανήκει σε τρεις Ελληνοαμερικανούς επιχειρηματίες, τους Γιώργο Σπυριδόπουλο, Χρήστο Χιονίδη και Γιώργο Δεληγιαννίδη.

Έρχεται σύντομα το πρώτο κάμπινγκ 5 αστέρων στην Ελλάδα!

Ο Γιώργος Σπυριδόπουλος, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, τόνισε για τη συγκεκριμένη προσπάθεια: «Θέλουμε να διαφοροποιήσουμε την κατασκηνωτική εμπειρία για Έλληνες και ξένους τουρίστες. Αποφασίσαμε στο Skotina Resort να ακολουθήσουμε το glamping, τη διεθνή τάση και για glamorous camping, δηλαδή για καταλύματα που κάνει δυνατή την πολύ άνετη και πολυτελή διαμονή σε σκηνές».

Η επένδυση θα γίνει σε έκταση 487 στρεμμάτων και στην πρώτη της φάση θα γίνει ριζική ανανέωση στα 31 μπανγκαλόους του κάμπινγκ ενώ θα μεγαλώσουν και οι χώροι τους ώστε να γίνουν κατηγορίας 5 αστέρων. Παράλληλα, θα ανακαινισθούν και τα κτήρια που στο παρελθόν χρησιμοποιούνταν ως τραπεζαρία, μαγειρεία και σούπερ μάρκετ.

Στη δεύτερη φάση θα κατασκευαστεί «πράσινο» ξενοδοχείο 250 δωματίων, συνεδριακού κέντρου 500 θέσεων, κέντρου ευεξίας και μαρίνας για 25 σκάφη αναψυχής. Σύμφωνα με τον προγραμματισμό οι εγκαταστάσεις θα βρίσκονται σε πλήρη λειτουργία το 2019.

Είχε δίκιο ο Πετράκος: Τα ντοκουμέντα που αποκαλύπτουν τι πραγματικά ήταν η αφρικανική σκόνη (Pics)
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Είχε δίκιο ο Πετράκος: Τα ντοκουμέντα που αποκαλύπτουν τι πραγματικά ήταν η αφρικανική σκόνη (Pics)