Θαύμα: Βρήκαμε την πρώτη αριστούχο που διάβαζε 18 ώρες χωρίς πρόγραμμα
Βρείτε μας στο
EXTRAS

Θαύμα: Βρήκαμε την πρώτη αριστούχο που διάβαζε 18 ώρες χωρίς πρόγραμμα

Αν σας πούμε ότι η Αγγελική πέρασε με 19,7 στην ιατρική, αλλά δεν διάβαζε τρεις ώρες τη μέρα με πρόγραμμα, θα μας πιστέψετε;

Αν ρωτήσεις τους 10 πρώτους των εφετινών πανελληνίων πώς τα κατάφεραν και αρίστευσαν είναι πιο βέβαιο και από δημοψήφισμα του Τσίπρα ότι οι και 11 θα σου απαντήσουν το ίδιο πράγμα. «Διαβάζαμε δυο ώρες τη μέρα χωρίς να στερηθούμε τίποτα. Και τις βόλτες μας κάναμε και τα γκομενάκια μας ρίξαμε και τα ποτάκια μας ήπιαμε. Είχαμε πρόγραμμα».Το menshouse θέλοντας να δώσει ένα τέλος σε αυτή τη μάστιγα έφαγε κυριολεκτικά τον κόσμο μέχρι να βρει έναν φυσιολογικό μαθητή να πει τα αυτονόητα: «Ναι, μου έφυγε ο τάκος στο διάβασμα, γι’ αυτό και τα έσκισα».

Μετά από 32 μέρες και 54 αριστούχους τα καταφέραμε. Βρήκαμε την Αγγελική η οποία πέρασε στην Ιατρική με μέσο όρο 19.7 και μας απάντησε πιο τίμια και απ’ τον Τάσο Πάντο:

Πόσα μόρια συγκέντρωσες;

19700

Πού πέρασες;

Ιατρική Αθηνών

Πόσες ώρες τη μέρα διάβαζες;

Παίκτης προπονητή: Το αθόρυβο πολυεργαλείο του ΠΑΟΚ, στα δύσκολα είναι πάντα εκεί
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Παίκτης προπονητή: Το αθόρυβο πολυεργαλείο του ΠΑΟΚ, στα δύσκολα είναι πάντα εκεί

8ωρο τουλάχιστον και τους τελευταίους μήνες πριν τις πανελλήνιες τα Σαββατοκύριακα από τις 7 το πρωί μέχρι τη 1 το βράδυ

Πες μας το καθημερινό πρόγραμμά σου την χρονιά των πανελληνίων

Σχολείο-διάβασμα- φροντιστήριο-διάβασμα-ύπνος με εφιάλτες. Τους τελευταίους 3 μήνες πριν τις πανελλήνιες σταμάτησα και τα φροντιστήρια για να μη χάνω χρόνο από το διάβασμα, την ύλη την είχα ήδη βγάλει.

Πόσες φορές την εβδομάδα έβγαινες;

Έβγαινα μια φορά την εβδομάδα (αν έβγαινα…)

Τι στερήθηκες;

Άπειρες ώρες ύπνου…

Γιατί πιστεύεις ότι το 99% των αριστούχων ντρέπεται να πει ότι πεθαίνει στο διάβασμα;

Ντρέπεται να το παραδεχτεί γιατί πιστεύει πως μια τέτοιου μεγέθους επιτυχία που συνοδεύεται από λίγες ώρες διάβασμα ισοδυναμεί με απόδειξη εξυπνάδας. Στην πραγματικότητα το να λες πως διάβαζες λίγο αλλά με σύστημα ισοδυναμεί με εξύμνηση του πλέον αντιπαιδαγωγικού ευρωπαϊκού εκπαιδευτικού συστήματος.

Άξιζε το διάβασμα που έκανες; Έμαθες κάτι χρήσιμο ή ήταν μόνο ανούσια παπαγαλία;

Όχι, δεν άξιζε και όχι δεν τα μάθαινα παπαγαλία γιατί δεν μπορούσα να τα αποστηθίσω αυτολεξεί, αλλά η γνώση δεν ήταν χρήσιμη, ήταν παρωχημένη.

Αν το ξαναζούσες απ’ την αρχή θα διάβαζες τόσο ή όχι;

Θα διάβαζα τόσο ξανά γιατί αλλιώς δε θα περνούσα στη συγκεκριμένη σχολή και αυτή ήταν μια συνειδητή επιλογή. Αν διάβαζα 3 ώρες και με σύστημα απλά δε θα περνούσα.