Μένιος
Βρείτε μας στο

Ήταν το πιο επεισοδιακό επεισόδιο από την αρχή του παιχνιδιού. Μπορεί οι διάσημοι να πήραν τη νίκη στον αγωνιστικό χώρο, μετά την ένσταση του Αναγνωστόπουλου και των μαχητών όμως η νίκη άλλαξε χέρια και πήγε στην ομάδα του Μάριου. Μετά από αυτό άνοιξαν οι ασκοί του Αιόλου. Η συζήτηση για το αν ήταν ηθικό να κάνουν ένσταση οι μαχητές και να πάρουν στα χαρτιά μια νίκη που έχασαν εντός αγωνιστικού χώρου μονοπώλησε το ενδιαφέρον των τηλεθεατών, αλλά και των χρηστών του Twitter. Είναι χαρακτηριστικό ότι μέχρι να γίνει η ένσταση ο αριθμός των tweets για το Survivor ήταν αρκετά μικρός.

Μετά την ένσταση σημειώθηκε νέο ρεκόρ, αφού μέσα σε 45’ έγιναν όσα tweets γίνονται υπό νορμάλ συνθήκες σε 3 ή ακόμα και σε 4 επεισόδια.

Όλοι ήθελαν να τοποθετηθούν για την επίμαχη μάχη και να πάρουν θέση. Πολλοί ήταν αυτοί που έγραψαν ότι δικαίως έκαναν ένσταση οι μαχητές, καθώς οι κανονισμοί, είναι κανονισμοί και πρέπει να τηρούνται.

Οι περισσότεροι όμως πήραν το μέρος των διασήμων, θεωρώντας ότι από τη στιγμή που δεν κρίθηκε στη συγκεκριμένη φάση το παιχνίδι και ο Μάριος, έχασε καθαρά από τον Ντάνο, δεν θα έπρεπε να εκμεταλλευτούν το παραθυράκι του κανονισμού και να πάρουν μια νίκη που ηθικά τους εκθέτει στα μάτια του κόσμου. Κάποιοι άλλοι πιο παρατηρητικοί μάλιστα θυμήθηκαν ότι ο μισθοφόρος ο οποίος έβγαζε λόγους περί ηθικής και κανονισμών ήταν ο πρώτος που ζήταγε από τους συμπαίκτες του, να μην τους τηρούν για να κερδίζουν χρόνο. Χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα της Ελισάβετ.

Με το ματς στο 9-9 διαγωνίζονται στον τελικό ο Ντάνος και η Ευρυδίκη από την πλευρά των διασήμων με Ελισάβετ και Μάριο.

Δικαίωση Ντάνου: Το βίντεο που αποδεικνύει ότι ο Αναγνωστόπουλος είπε ψέματα για τους κανονισμούς (Vid)

Στο ξεκίνημα η Ελισάβετ ξεκινάει πριν το σφύριγμα του Τανιμανίδη, το καταλαβαίνει και κάνει μια κίνηση προς τα πίσω για να ξεκινήσει κανονικά στην ώρα της, με αποτέλεσμα να χάσει χρόνο.

Τελικά οι 2 μαχητές χάνουν τον αγώνα και στο τέλος ο μισθοφόρος της ζητάει το λόγο γιατί δεν συνέχισε, αν και είχε παραβεί τους κανονισμούς του παιχνιδιού. Το εύλογο ερώτημα που προκύπτει λοιπόν είναι: Αφού ο ίδιος ζητούσε να μην τηρηθούν οι κανονισμοί τότε πώς ξαφνικά έγινε τόσο σχολαστικός με τους αντιπάλους του και ζητάει να τηρηθούν τώρα; Μήπως είναι τελικά κάτι που και οι δυο ομάδες κάνουν πάνω στο παιχνίδι και είχαν δίκιο ο Ντάνος και ο Κοκκινάκης;

Δείτε το βίντεο (από 11:04) και βγάλτε τα συμπεράσματά σας.