Έρχεται και στην Ελλάδα; Το ακριβότερο έπαθλο που χάρισε ο Τούρκος παραγωγός στο παιχνίδι ερωτήσεων (Vid)
Βρείτε μας στο

Ο Τούρκος καναλάρχης Ατζούν Ιλιτζαλί έχει βάλει στοίχημα να εντυπωσιάσει τους αντιπάλους του στον χώρο των media και τα καταφέρνει στο έπακρο. Ο παραγωγός τόσο του τουρκικού όσο και του ελληνικού Survivor έκανε ξανά το θαύμα του, χαρίζοντας στους Τούρκους παίκτες ένα έπαθλο πολλών χιλιάδων ευρώ. Ποιο ήταν αυτό; Μια πολυτελέστατη Porsche! Φυσικά, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που οι παίκτες του τουρκικού Survivor λαμβάνουν ως δώρο ένα ακριβό αυτοκίνητο.

Μερικές εβδομάδες πριν, ένας εξ’ αυτών είχε κερδίσει ένα πανάκριβο τζιπ για τη νίκη του σε ένα από τα αγωνίσματα.

Με την Porsche, όμως, τα πράγματα αποδείχτηκαν πιο δύσκολα, αφού οι παίκτες ρίχτηκαν σε μια πολύ δυσκολότερη «μάχη». Συγκεκριμένα, για να διεκδικήσουν το αυτοκίνητο, θα έπρεπε να απαντήσουν σε μια σειρά ερωτήσεων στην οποία είχαν εμπλακεί και οι… μητέρες τους. Κάθε παίκτες έπρεπε να απαντήσει στις ίδιες ερωτήσεις με τη μαμά του και να δώσει βέβαια την ίδια απάντηση! Τελικά, το πανάκριβο έπαθλο κέρδισε η παίκτρια Μπερνά Κεκλικλέρ, αφήνοντας πίσω τον διεθνή ποδοσφαιριστή, Ιλχάν Μανσίζ.

Το πρώτο έπαθλο, το τζιπ δηλαδή, δεν έφτασε ποτέ στην Ελλάδα.

Παρά το γεγονός πως οι δοκιμασίες και τα έπαθλα είναι σχεδόν τα ίδια στην τουρκική και την ελληνική version του Survivor, στην προκειμένη περίπτωση ο Τούρκος δεν έκανε την χάρη στους Έλληνες παίκτες.

Λέτε τώρα να το ξανασκεφτεί και να δώσει το κάτι παραπάνω σε έναν από τους Έλληνες διαγωνιζόμενους;