Nomads: Το πρώτο αγώνισμα φέρνει τους παίκτες στα όριά τους (Pics)
Βρείτε μας στο
EXTRAS

Nomads: Το πρώτο αγώνισμα φέρνει τους παίκτες στα όριά τους (Pics)

Δείτε φωτογραφίες από την πρώτη δοκιμασία…

Το πολυσυζητημένο reality επιβίωσης του ΑΝΤ1 αρχίζει σήμερα το βράδυ και οι προσδοκίες των ανθρώπων του καναλιού είναι μεγάλες. Ο Γιάννης Λάτσιος και τα υπόλοιπα στελέχη του ΑΝΤ1 γνωρίζουν ότι η πρώτη εντύπωση του τηλεοπτικού κοινού για το Nomads θα είναι καθοριστική για την εξέλιξη της φετινής μάχης με τον ΣΚΑΪ.

Αν η εικόνα των τηλεθεατών είναι θετική τότε ο ΑΝΤ1 μπορεί να ελπίζει σε μια επιτυχία ανάλογη του περσινού Survivor. Αν το αποτέλεσμα είναι απογοητευτικό, ή έστω κατώτερο των προσδοκιών, τότε πολύ δύσκολα θα καταφέρει η παραγωγή να κρατήσει τους τηλεθεατές, οι οποίοι σήμερα τουλάχιστον, αναμένεται να δώσουν στο Nomads, ποσοστά Survivor.

Είναι πρόσφατο άλλωστε το παράδειγμα του Survival, το οποίο αν και ξεκίνησε με πολύ υψηλά για το κανάλι ποσοστά τηλεθέασης, σύντομα ξεφούσκωσε και σήμερα κάνει μονοψήφια νούμερα.

Οι άνθρωποι του ΑΝΤ1 τα γνωρίζουν όλα αυτά, όμως αφήνουν να διαρρεύσει η πληροφορία ότι το σημερινό πρώτο επεισόδιο των Nomads θα τα έχει όλα: Ρυθμό, υπέροχα πλάνα, ανατροπές και αγωνίσματα που θα φέρουν τους παίκτες με το καλημέρα, στα όριά τους.

Nomads: Το πρώτο αγώνισμα φέρνει τους παίκτες στα όριά τους (Pics)

Οι πληροφορίες που βγαίνουν προς τα έξω κάνουν λόγο για ένα επεισόδιο, το οποίο θα έχει περισσότερη δράση και απ’ το Survivor στα καλύτερά του και εκφράζουν τη σιγουριά, ότι θα κερδίσει το τηλεοπτικό κοινό.

Nomads: Το πρώτο αγώνισμα φέρνει τους παίκτες στα όριά τους (Pics)

Και ενώ όλοι περίμεναν ότι στην αρχή τουλάχιστον τα αγωνίσματα θα είναι πιο χαλαρά, το Nomads κάνει την ανατροπή και ρίχνεται από την αρχή στα βαθιά.

Στο Nomads, θα παρακολουθήσουμε 21 παίκτες, έτοιμους να ζήσουν την απόλυτη περιπέτεια! Χωρίζονται σε 3 ομάδες (7 στην κάθε μία), με διαφορετικές ονομασίες και χρώματα. H πρώτη ομάδα, είναι η ομάδα Ωκεανός, με χρώμα το μπλε και αποτελείται από άτομα που έχουν διαγράψει σημαντική πορεία στο χώρο του αθλητισμού. Η δεύτερη ομάδα, είναι η ομάδα Φωτιά, με χρώμα το κόκκινο και απαρτίζεται από πρόσωπα της showbiz.

Η τρίτη και τελευταία ομάδα, είναι η ομάδα Ζούγκλα με χρώμα το πράσινο. Στην ομάδα Ζούγκλα θα δούμε, ανθρώπους, πολίτες του κόσμου, με ευρύ background, διαφορετικά ενδιαφέροντα και εξαιρετικές αθλητικές ή/και πνευματικές επιδόσεις

Nomads: Το πρώτο αγώνισμα φέρνει τους παίκτες στα όριά τους (Pics)

Είχε δίκιο ο Πετράκος: Τα ντοκουμέντα που αποκαλύπτουν τι πραγματικά ήταν η αφρικανική σκόνη (Pics)
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Είχε δίκιο ο Πετράκος: Τα ντοκουμέντα που αποκαλύπτουν τι πραγματικά ήταν η αφρικανική σκόνη (Pics)

Δείτε εντυπωσιακές φωτογραφίες από το σημερινό επεισόδιο και ετοιμαστείτε! Η δράση αρχίζει…