Βρες την ταινία απ’ τον κακό: Θα κάνεις το 10/10 στο κουίζ που χάνει μέχρι και ο Κουτσογιαννόπουλος;
Βρείτε μας στο

Έχεις αποδείξει πολλές φορές στα παρελθοντικά κουίζ ότι μπορείς να περάσεις ακόμα και τα πιο δύσκολα τεστ. Τώρα είναι η στιγμή να δείξεις πόσο καλά θυμάσαι τα ονόματα των κακών σε μερικές πολύ μνημειώδεις ταινίες του σινεμά της τελευταίας 25ετίας. Το να πιάσεις ένα 9/10 είναι κάτι που μπορείς να το κάνεις. Αλλά το 10/10 αμφιβάλλουμε αν θα το καταφέρεις. Γιατί για κάθε κακό υπάρχουν πάνω από 3-4 ρόλοι.

Οι περισσότεροι στη λίστα έχουν αποδειχτεί σεσημασμένοι σε σκοτεινούς και πολύπλοκους χαρακτήρες. Σε ορισμένες περιπτώσεις μπορούν πολύ εύκολα να γίνουν και παρανοϊκοί. Για τον Kevin Spacey που θα δεις στο κουίζ απεδείχθη ότι για να κάνει τον κακό αντλούσε έμπνευση από την ίδια του την προσωπικότητα.

Πέραν αυτού, το να αναλάβεις να κάνεις τον κακό είναι πάντοτε η δύσκολη δουλειά. Ο καλός δεν έχει παρά να πράξει ότι θα έπραττε και στην κανονική του ζωή. Αντιθέτως, η άλλη πλευρά χρειάζεται να πείσεις τον εαυτό σου ότι καταργούνται οι ηθικοί φραγμοί. Ότι υιοθετείς ένα διαφορετικό modus vivendi. Γι΄αυτό και τείνουμε να ταυτιστούμε περισσότερο μαζί τους.

Πολύ περισσότερο, γι΄αυτό πρέπει να κάνεις τουλάχιστον 9/10 σε αυτό το κουίζ. Κάποιες περιπτώσεις είναι ακριβώς στα μέτρα σου. Ακόμα και το όνομα να μην γνωρίζεις, θα ξέρεις σε ποια ταινία τον έχεις δει. Είναι η στιγμή σου να διαπρέψεις!