Αν οι πολιτικοί αρχηγοί ήταν χαρακτήρες των Thundercats (pics)

Ποιοι πολιτικοί αρχηγοί θα μάχονταν για το ποιος θα διοικήσει την Τρίτη Γη;

Πέντε αρχηγοί κομμάτων του κοινοβουλίου. Πέντε χαρακτήρες των αγαπημένων μας Θάντερκατς. Τι κοινό έχουν μεταξύ τους; Τίποτα εκτός του ότι οι περισσότεροι είναι γάτες με πέταλα. Τραγικό λογοπαίγνιο. Απλά μέσα στην αρρωστημένη μας φαντασία είπαμε να κάνουμε ένα πειραματάκι για το πώς θα ήταν οι πρώτοι αν βρισκόντουσαν στο σύμπαν των δεύτερων.

Tsiprara

Ο πιο γρήγορος χαρακτήρας απ’ όλους. Σκίζει τα μνημόνια πιο γρήγορα και από τη σκιά του. Η δυνατότητά του να τρέχει γρήγορα τον βοηθάει να κάνει πολλά ταξίδια στην Τρίτη Γη.

 

Kouliono

Κλασική περίπτωση νεποτισμού. Έγινε αρχηγός των Θάντερκατς λόγω ονόματος. Τον συμβουλεύει το φάντασμα ενός γέρου πρόγονού του που δε λέει να εξαφανιστεί. Κατέχει την υπερφυσική ματιά όταν γουρλώνει τα μάτια του.

 

Panthros Kammenos

Ο οπλόκαυλος της παρέας. Φτιάχνει όπλα και συνήθως τον βρίσκεις να περιφέρεται μέσα σε τανκ και άλλα πολεμικές μηχανές. Ό,τι όπλο βρει θα το κρεμάσει πάνω του.

Dimitygra

Ο εργατάκος της παρέας. Έχει μαζί του ένα μαστίγιο το οποίο δεν χρησιμοποιεί εκτός αν του την πέσουν σε πορείες μπάτσοι. Έχει μείνει λίγο στο παρελθόν, όταν όλοι οι Θάντερκατς ζούσαν στην Ενωμένη Σοσιαλιστική Θαντέρα.

Ssstauros

Γλοιώδης κατά βάση, εμφανίζεται πού και πού για να κάνει τα θελήματα του μεγάλου απέθαντου κακού. Πρόθυμος να συνεργαστεί και με τους άλλους κακούς μεταλλαγμένους για να ικανοποιήσει τα προστάγματα του εντολοδόχου του.

 

 

Leventra

Ο Λεβέντρα ο παντοτινός αρνείται να πεθάνει εδώ και χιλιάδες χρόνια. Τον τελευταίο καιρό βγήκε από τον τάφο του και κάλεσε τα αρχαία πνεύματα του κακού να μεταμορφώσουν το σάπιο σώμα του. Τι έκλεισαν; Τον ΟΤΕ; Κλείνουν τον τάφο τους.