Preacher: Έσκασε teaser για την δεύτερη σεζόν και είναι Α-ΠΟ-ΛΑΥ-ΣΤΙ-ΚΟ
Βρείτε μας στο
Σειρές - Ταινίες

Preacher: Έσκασε teaser για την δεύτερη σεζόν και είναι Α-ΠΟ-ΛΑΥ-ΣΤΙ-ΚΟ

Τζέσι Κάστερ, Τούλιπ και ο τιτανομέγιστος Κάσιντι μέσα σε ένα αμάξι ακούνε μουσική, ώσπου τα πράγματα γίνονται αρκετά ...κοενικά.

Ένα από τα στοιχεία που χρειάζεται μια σειρά για να έχει προοπτικές είναι ένας πολύ δυνατός δεύτερος ρόλος. Πρόκειται για τον χαρακτήρα που στέκεται στο πλάι του πρωταγωνιστή και αποτελεί το καλύτερο πόντιουμ για εκείνον. Κρατάει τις ισορροπίες, γίνεται αντίβαρο, αποτελεί τον go to guy του. Πάρε για παράδειγμα τον Φόγκι Νέλσον στο Daredevil. Η πιο χιουμοριστική απεικόνιση του Μέρντοχ δίνει ένα σωστό μπαλαντσάρισμα στη σειρά. Μέχρι πέρσι αυτό ήταν το καλύτερο ντουέτο, με τις πιο σωστές δοσολογίες. Ώσπου εμφανίστηκε το Preacher.

Εκεί, ο Ντόμινικ Κούπερ που είχε δείξει τι μπορεί στο Agent Carter, τακίμιασε με τον παλαβιάρη Ιρλανδό Τζο Γκίλγκαν και το μείγμα ήταν εκρηκτικό. Μόνο που εδώ δεν ήταν δύο ετερώνυμα που προκάλεσαν έλξη μεταξύ τους. Τα περισσότερα στοιχεία τούς τοποθετούν στο ίδιο πάνω κάτω καλούπι. Ο Τζέσι Κάστερ ή Preacher και ο Κάσιντι ταίριαξαν άψογα. Κάποια στιγμή μπήκε στο κάδρο και η Τούλιπ (Ρουθ Νέγκα). Έτσι γεννήθηκε μια ακαταμάχητη τριάδα. Τόσο στο κομμάτι του ξύλου, όσο και στο κομμάτι του «δεν γίνεται να μην τους απολαύσω».

Η πρώτη σεζόν τα είχε όλα. Για την ακρίβεια είναι ο λόγος που η προφορά του αμερικανικού νότου γνωρίζει τέτοια άνθιση σε σειρές και ταινίες ξανά.

Με το Come On Eileen των Dexys Midnight Runners να παίζει στο ραδιόφωνο, ο Preacher, η Τούλιπ και ο Κάσιντι αποχωρούν από το Τέξας για να πάνε να βρουν τον Θεό. Τουλάχιστον αυτό μπορούμε να υποθέσουμε από το πως ολοκληρώθηκε η πρώτη σεζόν, με τη σκηνή στην εκκλησία και τους κατοίκους του δυτικού Τέξας που μαζεύτηκαν για να δουν τον Δημιουργό τους. Αντ΄αυτού εμφανίστηκε ένας τσαρλατάνος Άγιος. Ίσως ο Άγιος Πέτρος. Αυτός τους ενημέρωσε ότι ο Θεός εξαφανίστηκε. Η αποτυχημένη προσπάθεια των δύο απεσταλμένων του να πάρουν την θεϊκή δύναμη του Κάστερ, μάλλον τον ανάγκασε να πάρει την κατάσταση στα χέρια του. Φυσικά από το teaser trailer δεν λείπε και ο Arseface.

Αν μπορεί να βγει ένα απόφθεγμα από αυτά τα 30 δεύτερα είναι ότι ο Κάσιντι επιβεβαιώνει πόσο τυπάρα είναι!

Η 2η σεζόν θα κυκλοφορήσει στις 25 Ιουνίου από το AMC.

Μοναδική παγκοσμίως: Η ομάδα που είχε 10 παίκτες με το ίδιο επώνυμο, έπαιξε κάποτε και στην Α’ Εθνική
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Μοναδική παγκοσμίως: Η ομάδα που είχε 10 παίκτες με το ίδιο επώνυμο, έπαιξε κάποτε και στην Α’ Εθνική