avengers
Βρείτε μας στο

Τον περασμένο Ιούλιο είχε δει το φως της δημοσιότητας σε ένα leaked footage που είχε βγει από την Comic Con. Όμως και εικόνα καλή δεν είχε και δεν ήταν ακόμα ολοκληρωμένο. Κάθε πράγμα στον καιρό του λέει το ρητό και το πρώτο επίσημο trailer του Avengers Infinity War δεν θα μπορούσε να έρθει σε καλύτερη στιγμή. Λίγο μετά την άνοδο της ποιότητας στη Marvel με το Thor Ragnarok, έρχεται η ταινία που ενώνει όλους τους ήρωες.

Με τον Dr. Strange να έκανε εντυπωσιακή αρχή πέρσι. Με τον Spider-Man να συνέχισε το καλοκαίρι. Και τέλος με τον Thor που άφησε πίσω του τις 2 πρώτες χλιαρές και άνοστες ταινίες. Παράλληλα, υπενθυμίζω ότι στην αυγή του 2018 θα δούμε και το Black Panther σε ένα origin που η Marvel διατείνεται ότι είναι το καλύτερο που έχει φτιάξει μέχρι σήμερα. Με όλους αυτούς τους νέους ήρωες στο σύμπαν των Avengers να έχουν πάρει το βάπτισμα του πυρός και να έχουν αποκτήσει μια αυτόνομη αίγλη, η νέα ταινία που θα κυκλοφορήσει στα μέσα Απριλίου έχει όλα τα στοιχεία για να χαρακτηριστεί κινηματογραφικό έπος. Πιο έπος κι από έπος για να είμαστε ακριβείς.

Το Age of Ultron αποτέλεσε ένα βήμα προς τα πίσω. Ίσως να ήταν και απαραίτητο αυτό, ώστε να υπάρξει μεγαλύτερη ώθηση για τη συνέχεια. Και αυτό που θα συμβεί στο Infinity War, την τελευταία ταινία Avengers, θα είναι αντάξιο για να μείνει για πολύ καιρό στις πρώτες θέσεις της μνήμης.

Κατ΄αρχάς το line up της ταινίας είναι από τα πλουσιότερα και πληρέστερα που έχουμε δει στην Ιστορία του σινεμά. Iron Man, Captain America, Thor, Hulk, Black Widow, Dr. Strange, Black Panther, Guardians of the Galaxy, Spider-Man, Hawkeye, Scarlet Witch, Vision, Nebula, Loki, Falcon, War Machine, Buck Barnes. Όλοι αυτοί απέναντι στον διαγαλαξιακό κακό, τον Thanos, τον οποίο θα παίξει ο Josh Brolin. Στα επόμενα Oscar θα έχει λιγότερους ηθοποιούς από το πάνω ράφι από το Infinity War. Για να μην πλατιάζω, δες το trailer και κάνε από τώρα τις προετοιμασίες σου.