Παραδέχτηκε κι ο ίδιος ότι είναι χειρότερος απ' τον Κατσουράνη: Το μήνυμα του Κρόος στον Στέλιο Γιαννακόπουλο που τον δικαιώνει 100% (Pics)

Ποια υβρίδια παικτών θα έφτιαχναν την ανίκητη ομάδα.

Ο Στέλιος Γιαννακόπουλος κατά καιρούς έχει απασχολήσει την επικαιρότητα με τις δηλώσεις του ή με τα σχόλιά του σε περιγραφές αγώνων. Όχι φυσικά με τον τρόπο που μας απασχολούν τα ακραία εθνικιστικά σχόλια του συμπρωταθλητή του Ευρώπης, του Βασίλη Τσιάρτα.

Συνήθως είναι υπερβολές στο λόγο του καθώς ο Στέλιος έχει άποψη η οποία κάποιες φορές φαίνεται τόσο δα παραπάνω μη ρεαλιστική. Αυτό όμως δεν το πτοεί από το να την πει ανοιχτά, μπροστά σε κάμερες και μικρόφωνα.

Κάτι τέτοιο έκανε και ως καλεσμένος στο podcst του Θέμη Καίσαρη όταν θέλησε να συγκρίνει τον Τόνι Κρόος με τον Κώστα Κατσουράνη. Τον Γερμανό μέσο της Ρεάλ Μαδρίτης, ο οποίος αποσύρθηκε πριν λίγες ημέρες, με το συμπαίκτη του στην εθνική Ελλάδος. Ο μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού, της Μπόλτον και άλλων συλλόγων δήλωσε ανοιχτά ότι ο Κατσουράνης ήταν καλύτερος.

Βασικά όχι απλά καλύτερος, αν είχε βρεθεί στη Ρεάλ Μαδρίτης αντί του Κρόος θα είχε κάνει μεγαλύτερη καριέρα. Γιατί όμως; Γιατί ξέρει καλύτερη μπάλα σύμφωνα με τον Στέλιο. Επίσης τα προσόντα του ήταν μεγαλύτερα από του Κρόος.

Εμείς μιλήσαμε με τον Τόνι Κροός ο οποίος φυσικά και συμφωνεί με όσα είπε ο Στέλιος. Aλίμονο. Όχι απλά συμφώνησε αλλά αποκάλυψε ποιοι παίκτες από την εθνική Ελλάδος που κατέκτησε το Euro 2004 είναι καλύτεροι από τους καλύτερους παίκτες των ομάδων του Euro 2024.

Μάλιστα ο Γερμανός μέσος το πήγε ένα βήμα παρακάτω. Εξήγησε ότι αν υπήρχε ένα υβρίδιο των νέων σταρ με τους παλιούς της Εθνικής του 2004, η ομάδα που θα φτιαχνόταν θα ήταν ανίκητη. Πάμε να δούμε ποια θα ήταν αυτά τα υβρίδια της σούπερ ομάδας που θα κέρδιζε όλους τους τίτλους.

ΧαρινΣτέας (κεντρικός επιθετικός)

Νικοπολίερ (τερματοφύλακας)

Τάκης Κουκουρέγιας (αριστερό μπακ)

Στέλιος Γιαμαλκόπουλος (ακραίος επιθετικός)

Ζήσιαν Εμπαπέ (επιθετικός)

Μέμφις Ντεπαϊπαδόπουλος (επιθετικός)