Kobra Kai
Βρείτε μας στο

Ήταν μια ωραία ηλιόλουστη μέρα. Περπατούσαμε ανέμελοι στην πλατεία, απολαμβάναμε το απογευματινό αεράκι, μέχρι που κάτι μας χτύπησε στο κεφάλι από πίσω. Νομίζαμε ότι ήταν αντιεμβολιαστές. Ήταν όμως η κλωτσιά του Cobra Kai.

Η 3η σεζόν του Cobra Kai κυκλοφόρησε στο Netflix τον Ιανουάριο, την 1η μέρα του 2021 και δεν περιμέναμε να έχουμε νέα για την 4η σεζόν πριν μπει το 2022. Δεδομένης και της πανδημίας, υποθέταμε πως θα πάει προς τον Σεπτέμβριο του 2022 ο νέος κύκλος.

Όμως το Netflix αποφάσισε να ντυθεί ComicCon και σε μια ημέρα με live event στο Youtube όπου παρουσίασε το πρόγραμμα του για τη νέα σεζόν, όπως τα κανάλια, έριξε τα πυρομαχικά του και ένα από τα πιο δυνατά ήταν το trailer με την ανακοίνωση για την 4η σεζόν του Cobra Kai.

Όπως άρχισε ο χρόνος, έτσι και θα κλείσει. Στις 31 Δεκεμβρίου, αν θεωρήσουμε ότι δε θα έχουμε βρεθεί σε κανένα lockdown ξανά, κάποιοι θα ετοιμάζουν πάρτι και ρεβεγιόν, εμείς θα ετοιμάζουμε τον καναπέ για να δούμε μονοκοπανιά την 4η σεζόν στο Netflix.

Μια 4η σεζόν στην οποία θα δούμε κάτι που δεν το περίμενε κανείς. Όχι μόνο όταν είχαν προβληθεί οι ταινίες, αλλά ούτε και μέχρι την 2η σεζόν. Όμως η ένωση του Cobra Kai με το Miyagi Do είναι γεγονός.

Ο Λόρενς και ΛαΡούσο θα διδάξουν μαζί τα παιδιά των σχολών τους με μοναδικό στόχο να πάνε στο πρωτάθλημα του Valley. Εκεί όπου τους περιμένει ο Κριζ με τον γιο του Λόρενς, ο οποίος πάει πάντοτε με την πλευρά των κακών. Εκεί όπου τους προκάλεσε να λύσουν την αντιπαλότητα τους ο Κριζ με φόντο την κυριαρχία. Όποιος χάσει, χάνεται.

Στο trailer βλέπουμε ότι οι δύο μέθοδοι κοντράρονται αρκετά και ο Λόρενς δεν φαίνεται διατεθειμένος να ακολουθήσει το πιο διακριτικό δόγμα του ΛαΡούσο. Το «Strike Hard, Strike First, No Mercy» είναι βαθιά μέσα του και αυτή η σεζόν προδιαθέτει ότι με κάποιο τρόπο ο ΛαΡούσο θα μπορέσει να το ξεριζώσει.

Αν δεν το καταφέρει, τότε είναι πιθανό ο Κριζ να βγει νικητής. Κι αν βγει νικητής, θα τους εκδιώξει από το Valley για να προκαλέσει τον τρόμο και πάλι στην κοινότητα. Κάτι που τώρα μοιάζει απίθανο. Όμως καθώς υπάρχει 5η σεζόν, δεν είναι και τόσο απίθανο να πάνε προς αυτή την κατεύθυνση.

«Ο τελευταίος άντρας»: Το τραγικό τέλος του αγοριού που υποδυόταν τον μικρό Χρύσανθο στην ταινία με τον Κώστα Βουτσά
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ «Ο τελευταίος άντρας»: Το τραγικό τέλος του αγοριού που υποδυόταν τον μικρό Χρύσανθο στην ταινία με τον Κώστα Βουτσά