«Ήταν απλά ο καλύτερος όλων»: Έχετε πάρει χαμπάρι τι αριστούργημα θα δούμε στο Netflix στις 15/9; (Vid)
Βρείτε μας στο

Το Netfllix αποφάσισε να κάνει κάτι πολύ πρωτοποριακό για τα δεδομένα του streaming και ακολουθώντας τη λογική μιας ComiCon, κυκλοφόρησε μαζεμένα trailer για τις σειρές και τις ταινίες της σεζόν, με το Extraction να είναι ίσως το πιο σημαντικό.

Με το Cobra Kai να κάνει την αρχή για το TUDUM Live Event του Netflix, ακολούθησε σαν χιονοστιβάδα ή σαν στόλος μια πλειάδα από trailer, μεταξύ των οποίων το Extraction, το Ozark, το Casa de Papel, το Stranger Things και το Red Notice.

Ως προς το Extraction, μας είχε προϊδεάσει ο Κρις Χέμσγουορθ με μια ανάρτηση που είχε κάνει στο Instagram για τη γυμναστική που ακολούθησε.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Chris Hemsworth (@chrishemsworth)

Extraction, Ozark, Witcher, Stranger Things, Casa de Papel: Το Netflix έκανε αυτό που δεν περίμενε κανείς
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Το «φυλάει» ο ψαράς με το βιβλίο: Το παραδεισένιο νησάκι του Ιονίου που πωλείται αντί 45 εκατ. ευρώ

Το sequel της πιο εμπορικής ταινίας του Netflix για το 2020, με 100 εκατομμύρια προβολές στον πρώτο μήνα κυκλοφορίας της, θα έρθει προς το τέλος του 2021.

Μετά το Extraction, το αμέσως πιο σημαντικό trailer είναι αυτό για την 4η και ίσως τελευταία σεζόν του Stranger Things, η οποία θα είναι διαθέσιμη το 2022. Πάμε για 2.5 χρόνια από την 3η σεζόν και το κόνσεπτ μοιάζει αρκετά διαφορετικό.

Το trailer μας προδιαθέτει για μια σεζόν που θα θυμίζει horror movie άλλου ύφους και πως θα ξεφύγει από τον Ντεμογκόργκον.

Δε θα μπορούσε να λείπει από αυτή τη γιορτή των trailer το Casa de Papel. Το δεύτερο μισό της 5ης και τελευταίας σεζόν μας περιμένει. Το σοκ του θανάτου της Τόκιο είναι ακόμα μεγάλο. Θα έχουμε άραγε κάποιον θάνατο πρωταγωνιστή ως το φινάλε; Η απάντηση την πρώτη Παρασκευή του Δεκεμβρίου, κατά πάσα πιθανότητα.

Το Witcher είναι κι αυτό στην εξίσωση, με το Netflix να κυκλοφορεί τρία trailer, με δύο clips και ένα recap της πρώτης σεζόν.

Η δεύτερη σεζόν θα κυκλοφορήσει στις 17 Δεκεμβρίου, δύο χρόνια μετά την πρώτη.

Δείτε και τα υπόλοιπα trailer, στα οποία περιλαμβάνονται δύο bonus clips. Αφορούν στις ταινίες Red Notice και Don’t Look Up, που είχαν από καιρό πριν κυκλοφορήσει το επίσημο trailer τους.

Emily In Paris – 22 Δεκεμβρίου

Arcane – 6 Νοεμβρίου

Army of Thieves – 29 Οκτωβρίου

Vikings: Valhalla – 2022

Ozark 4η σεζόν (Μέρος 1ο & Μέρος 2ο) – 2022

Red Notice – 12 Νοεμβρίου

Don’t Look Up – 24 Δεκεμβρίου