Rise Γιάννης Αντετοκούνμπο
Βρείτε μας στο

Από τις τσάντες που πουλούσε, στα κυνηγητά που δέχτηκε από το κράτος και το παρακράτος, μέχρι τη μεγάλη αγκαλιά του Φιλαθλητικού και το draft του ΝΒΑ. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο διήνυσε μια τεράστια απόσταση που μόνο ο κινηματογραφός μπορεί να την αναδείξει.

Για να φτάναμε στο σημείο να εκτιμήσουμε όλοι μας, ακόμα και ο ίδιος ο Γιάννης με την οικογένεια του, την πορεία που ακολούθησαν, θα έπρεπε να πάμε πολλά χρόνια μετά, όταν πια ο Γιάννης θα ήταν ένας βετεράνος και πιθανότατα σχολιαστής.

Enters cinema. Η Disney δε θα μπορούσε να χάσει αυτή την ευκαιρία και φρόντισε πριν δύο χρόνια, όταν ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έπαιρνε απλά το δεύτερο MVP βραβείο, να πάρει τα δικαιώματα για να γίνει η παραγωγή μιας βιογραφικής ταινίας που θα περιγράφει το ταξίδι του Γιάννη από τα Σεπόλια μέχρι το Μιλγουόκι και την κορυφή του μπασκετικού σύμπαντος.

Στο trailer βλέπουμε την αφήγηση να ξεκινάει ουσιαστικά από την στιγμή που σε ένα γήπεδο μπάσκετ προτείνουν στον Θανάση και τον Γιάννη να παίξουν μπάσκετ και ο Γιάννης ρωτάει τον αδερφό του τι είναι το hoop. Μετά από αυτό το μονό σε κάποιο ανοιχτό των Σεπολίων, ο Γιάννης καταλαβαίνει πως είναι γεννημένος για να αρπάξει την ευκαιρία που θα αλλάξει τη ζωή του.

Πρώτα έρχονται οι προπονήσεις με τον Θανάση, μετά ο Φιλαθλητικός και μετά το κάλεσμα του ΝΒΑ. Στο ενδιάμεσο, ο μπαμπάς Τσαρλς Αντετοκούνμπο παλεύει να θρέψει 5 αγόρια μαζί με την Βερόνικα και έχουν να αντιμετωπίσουν τον ρατσισμό και τον κίνδυνο της απέλασης.

Το Rise θα παρουσιαστεί μέσω της πλατφόρμας του Disney+ στις 24 Ιουνίου και θα είναι διαθέσιμο από εκείνη την ημερομηνία για προβολή.

Την αγαπούσε πολύ ο Χατζιδάκις: Η αιωνόβια ταβέρνα που φημίζεται σε όλη την Αθήνα για τα κεφτεδάκια και την αυλή της
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Την αγαπούσε πολύ ο Χατζιδάκις: Η αιωνόβια ταβέρνα που φημίζεται σε όλη την Αθήνα για τα κεφτεδάκια και την αυλή της