Με all star καστ, αδύνατο να χάσει: Η σειρά που θα αναστήσει την κωμωδία στην ελληνική τηλεόραση
Βρείτε μας στο

Ωσάν τον διψασμένο στη Σαχάρα, έτσι στεκόμαστε κι εμείς στο τέλος της τηλεοπτικής σεζόν, περιμένοντας πώς και πώς την επόμενη, μόνο και μόνο για να δούμε την σειρά που ετοιμάζει ο ALPHA, την κωμωδία που ελπίζουμε να αναστήσει την ελληνική κωμωδία.

Το Σάββατο που πέρασε, στα διαλείμματα της Eurovision, βάζαμε ALPHA για να δούμε το Safe Sex, την ταινία των Ρέππα-Παπαθανασίου, και συνειδητοποιούσαμε πόσο μάστορες είναι αυτοί οι δύο στο να γράφουν κωμωδίες, είτε σειρές είτε ταινίες. Κάθε τους δουλειά το έχει πιστοποιήσει αυτό. Και τηλεοπτικά, και κινηματογραφικά, και θεατρικά.

Γι’ αυτό, αν υπάρχουν κάποιοι με το διαμέτρημα να πάνε κόντρα στους θεοπάλαβους παραγωγούς που σπρώχνουν όλα τα σενάρια προς το μυξόδραμα, είναι αυτοί οι δυο και ο Αλέξανδρος Ρήγας.

Τι έλεγα λοιπόν οι άνθρωποι πριν από μερικούς μήνες; Ότι δεν αντέχουν να δουλέψουν στην τηλεόραση γιατί θα πρέπει να κάτσουν να γράψουμ 50 και βάλε επεισόδια για μια σειρά και από ένα σημείο και μετά θα γράφουν χαζομάρες.

Τι κάνουν τώρα; Παρουσίασαν πρώτα στον ALPHA το κόνσεπτ τους για μια κωμική σειρά που πατάει στον θρυλικό χαρακτήρα της Τζέλας Δελαφράγκα στην ταινία «Το κλάμα βγήκε απ’ τον παράδεισο», που αποτελείται από 14 μόλις επεισόδια και δείχνουν τον δρόμο ξανά στην ελληνική μυθοπλασία.

Η Κατάρα Της Τζέλας Δελαφράγκα έχει και πάλι ένα τρομερό καστ, ηθοποιούς που έχουμε θαυμάσει σε τόσα πολλά (Καίτη Κωνσταντίνου, Νίκη Λάμη, Μαρία Λεκάκη, Βάσω Γουλιελμάκη, Αντώνης Λουδάρος, Χάρης Χιώτης), αλλά κυρίως σε δουλειές των Ρέππα-Παπαθανασίου και σιγά σιγά θα ολοκληρώσει τα γυρίσματα για αυτόν τον μίνι κύκλο, που στον προγραμματισμό του καναλιού είναι να βγει στο πρώτο μισό της σεζόν και, μάλλον, να τελειώσει προς τα Χριστούγεννα.

Από τον ALPHA μας έχουν μεταφέρει πως τα πρώτα screenings επεισοδίων που έκαναν, τους άφησαν με το στόμα ανοιχτό που, οκ, άνθρωποι του καναλιού είναι, προφανώς και θα προωθήσουν το περιεχόμενο του σταθμού, αλλά κι εμείς ξέρουμε να διακρίνουμε το «είναι πάρα πολύ καλό» με το «ε, δε μπορείς να φανταστείς, ούτε μπορώ να στο περιγράψω».

Από αυτά που έχουμε δει σε βίντεο στα social από τα γυρίσματα κι από όσα μεταφέρουν από τον ALPHA, η σειρά αυτή θα είναι μια σάτιρα της σημερινής τηλεοπτικής πραγματικότητας, θα σπάει τον 4ο τοίχο, θα έχει σε κάποιες σκηνές μια Tiktok λογική, στο οποίο μεγάλο ρόλο θα παίξει η Έλενα Χαραλαμπούδη (δες την συνέντευξή μας εδώ), η Fiveminutesmum που κάνει θραύση στα social, που ανήκει στο καστ.

Με all star καστ, αδύνατο να χάσει: Η σειρά που θα αναστήσει την κωμωδία στην ελληνική τηλεόραση
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Η κλασικότερη ποδοσφαιρική ζωγραφιά: Οι 99 στους 100 δεν ξέρουν γιατί ο χλοοτάπητας είναι ριγέ – Μήπως είσαι στο 1%;

Η Έλενα είναι πρωτίστως ηθοποιός, φέτος την θαυμάσαμε στην θεατρική παράσταση Μίξερ, και θα ενώσει τους δύο κόσμους με τον ρόλο της στη σειρά.

Αξίζει να αναφερθεί πως κάθε επεισόδιο πάει πακέτο με ένα τραγούδι, με τους Γιώργο Θεοφάνους-Αφροδίτη Μάνου να έγραψαν 14 για τις ανάγκες της σειράς.

Άλλο δε χρειάζεται να σου πούμε. Θα αναμένουμε κι εμείς ενημέρωση από τον ALPHA για ακριβή ημερομηνία πρεμιέρας και θα ευχηθούμε να είναι τόσο καλή όσο δείχνει η θεωρία.