Homeburger μπέργκερ
Βρείτε μας στο
Στέκια - Φαγητά

Αυτό το μπέργκερ δεν το έχεις ξαναφάει

Να γιατί και το ψωμί παίζει τελικά μεγάλο ρόλο
Menshouse Team

Αν ρωτήσεις ανθρώπους  που γνωρίζουν πολύ καλά από μπέργκερ, θα σου πουν πως πρέπει να δίνεται προσοχή και φροντίδα στα ψωμάκια που χρησιμοποιείς. Δε νοείται μπέργκερ δίχως ψωμιά μπριός που να έχουν φουρνιστεί όμορφα.

Κάποιες φορές όμως, ακόμα και αυτός ο κανόνας των μπριός, είτε είναι ζύμης είτε πατάτας ή κάποιο άλλο υλικό, μπορεί να μην ισχύσει.

Ναι, το αυθεντικό μπέργκερ έχει buns. Αλλά μπορούν να βρεθούν εναλλακτικές που να το απογειώσουν. Κι αυτός είναι ο λόγος που φτάνουμε σε τούτο το άρθρο, σε τούτον τον τίτλο.

Δεν είναι το μπέργκερ που κάνει τη διαφορά. Ποιοτικά μπέργκερ μπορείς πια να βρεις παντού, γιατί οι επιλογές είναι άφθονες. Στο Homeburger όμως θα βρεις έναν συνδυασμό καλοψημένου μπέργκερ – μοσχαρίσιου, κοτόπουλου ή beyond meat που στο προτείνω με κλειστά μάτια – με ένα ψωμί που δεν το βρίσκεις σε πολλές από τις επιλογές.

Αυτό που κάνουν εδώ, είναι ότι σου δίνουν τη δυνατότητα να επιλέξεις φρυγανισμένες φέτες του τοστ, παχιές και αφράτες, οι οποίες δένουν άρτια με τα υλικά που τις ενώνουν, δηλαδή το μπέργκερ και όποιον άλλο συνδυασμό επιλέξει κάποιος.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

«Ο τελευταίος άντρας»: Το τραγικό τέλος του αγοριού που υποδυόταν τον μικρό Χρύσανθο στην ταινία με τον Κώστα Βουτσά
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ «Ο τελευταίος άντρας»: Το τραγικό τέλος του αγοριού που υποδυόταν τον μικρό Χρύσανθο στην ταινία με τον Κώστα Βουτσά

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη HOME BURGER (@homeburger.gr)

Στα των επιλογών, από τα beef burgers θα πάρεις όπως και δήποτε το Hollywood που έχει καραμελωμένα κρεμμύδια, καπνιστό bacon, τυρί cheddar, ντομάτα, μαρούλι και sauce από τυρί cheddar.

Δεύτερο έρχεται το μπέργκερ Las Vegas με ζουμερό μπιφτέκι μοσχαρίσιο πάνω σε μπιφτέκι πατάτας, μπέικον, αυγό τηγανητό, ντομάτα, iceberg, bbq sauce.

Μαζί με τα μπέργκερ, κανονικά-γκουρμέ-μίνι, έχεις να επιλέξεις ανάμεσα σε μια ποικιλία από ορεκτικά και σος, με την potato sauce να είναι από τις τοπ-2 που υπάρχουν σε μπεργκεράδικα στην Αθήνα.

Τέλος, έχει πολύ σεβαστή ποικιλία επιλογών για vegan και vegetarian, κάτι που πρέπει να προσμετράται τη σήμερον ημέρα.

Όσες επιλογές κι αν βρεις να σου αρέσουν, δοκίμασε τες με τις αφράτες και φρυγανισμένες φέτες και θα καταλάβεις πως πρόκειται για κάτι πολύ ανώτερο από τα μπέργκερ με μπριός ψωμάκια.