Φθινόπωρο-χειμώνας 2016: Οι 5 τάσεις της μόδας που πρέπει να ξέρεις
Βρείτε μας στο
Άντρας

Φθινόπωρο-χειμώνας 2016: Οι 5 τάσεις της μόδας που πρέπει να ξέρεις

Τι θα φορεθεί αυτό το φθινόπωρο και τον χειμώνα; Το menshouse σας παρουσιάζει τις 5 τάσεις της μόδας που πρέπει να γνωρίζετε...

Γράφει η Ευγενία Ζήντρου

Σίγουρα, με τις θερμοκρασίες που επικρατούν ακόμα, δεν έχεις μπει επακριβώς σε mood φθινοπωρινό-χειμωνιάτικο, αλλά επειδή το «Winter is coming» δυστυχώς δεν ισχύει μόνο στο «Game of Thrones» το menshouse είναι εδώ για να σου ανοίξει τα μάτια για τις τελευταίες τάσεις της αντρικής μόδας.

Ακολούθησε τις συμβουλές μας και τις παρακάτω 5 τάσεις και με τα πρώτα κιόλας κρύα θα είσαι έτοιμος να κυκλοφορήσεις με στιλ καλύτερο και απ’ του Γιώργου Μίνου…

Τάση Νο1 – Αθλητικό Look

Eύκολο, εφικτό (ακόμη και αν δεν έχεις τα λεφτά του Αρτέμη Σώρρα), αφού σίγουρα κάποια κατάλληλα κομμάτια τα έχεις ήδη στην γκαρνταρόμπα σου για να το υποστηρίξεις! Απλά, μονόχρωμα φούτερς, αθλητικές ζακέτες χωρίς πολλά αξεσουάρ, χαλαρά παντελόνια σε γήινα χρώματα και athletic stylish υποδήματα μπορούν να κάνουν τη δουλειά τους με τρόπο και χωρίς κόπο.

f1-1

Τάση Νο2 -Suede

Βγήκε μπροστά στα δύσκολα: Ο Iron Man που πήρε στις πλάτες του την ΑΕΚ, κάνει σεζόν καριέρας
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Βγήκε μπροστά στα δύσκολα: Ο Iron Man που πήρε στις πλάτες του την ΑΕΚ, κάνει σεζόν καριέρας

Aν έχεις κάπου καταχωνιασμένο ένα απλό καστόρινο jacket ήρθε η ώρα να το βρεις, να το στείλεις καθαριστήριο και να το συνδυάσεις με ένα ωραίο κλασικό παντελόνι από casual ύφασμα και ένα λεπτό pull over (αν δεν κατάλαβες τίποτα απ’ όλα αυτά ζήτα απ’ τη φίλη σου να σου κάνει μετάφραση. Ξέρει αυτή…). Aν πάλι δεν έχεις, ήρθε η ώρα της επένδυσης που δεν θα μετανιώσεις αφού θα σε σώσει από λάθος στυλιστικές επιλογές (προσπαθώ να σου πω διακριτικά ότι το κλαρινογραμπρός look είναι ελαφρώς παρωχημένο. Αν δεν είσαι ο Σπύρος Μπιμπίλας…)

f1-2

Τάση Νο3 – Military Look

Ξέρω ότι ακούς «στρατός» και βγάζεις φλύκταινες όμως κάνε την καρδιά σου πέτρα. Κομμάτια με στρατιωτικό κόψιμο και στρατιωτικά στοιχεία σε απλά ρούχα, είναι μια τάση που επαναλαμβάνεται δεκαετίες τώρα και όχι τυχαία. Είναι ντύσιμο σικ, ανατρεπτικό, πάντα στη μόδα και δεν σε βγάζει και στην πρωινή αναφορά του λόχου. Διάλεξε ένα κομμάτι και συνδύασέ το με αντίστοιχο casual σε θερμά χρώματα, όχι total military look (δεν είναι γιαούρτι αυτό που μόλις διάβασες) και το αποτέλεσμα θα είναι σίγουρα stylish.

f1-3

Τάση Νο4 –Καρώ

Μόνο για λίγο καιρό ξαποσταίνουν και ξανά προς τη δόξα τραβούν. Μπλούζες, πουκάμισα, γιλέκα, αλλά και σακάκια ή παντελόνια με πιο διακριτικά καρώ (αυτό που μόλις σκέφτηκες λέγεται ταρώ και δεν φοριέται, ρίχνεται) είναι μια παιχνιδιάρικη και trendy πρόταση γι’ αυτή τη σεζόν. Αν το επιλέξεις και δεις τις κατακτήσεις σου να αυξάνονται θεαματικά, σημαίνει ότι οι γυναίκες έχουν γούστο (για σένα πάλι δεν ορκίζομαι).

f1-4

Τάση Νο5 – Hippy Grunge

Mε αυτήν την τάση (όχι το Hippy Grunge δεν είναι ξενοδοχείο ημιδιαμονής βλάσφημε αναγνώστη) ικανοποιούνται και οι πιο εναλλακτικοί τύποι αντρών που ασφυκτιούν με τις πιο clean cut επιλογές των σχεδιαστών. Πολύχρωμα πουκάμισα πάνω από printed μπλουζάκια (σαν να μπαίνει η άνοιξη του Μικρούτσικου) και φθαρμένα παντελόνια με χαλαρές ζώνες σε φαινομενικά αταίριαστους συνδυασμούς, υποστηρίζουν απόλυτα την συγκεκριμένη τάση.

f1-5