Οι 5 πιο cool τύποι των πανελληνίων (Vids)
Βρείτε μας στο
Ελλάδα

Οι 5 πιο cool τύποι των πανελληνίων (Vids)

Οι μεγαλύτερες μορφές που μίλησαν στην κάμερα μετά τις πανελλήνιες τους σε ένα κείμενο. Σπεύσατε λέμε.

Ο Ιούνιος είναι ο μήνας των πανελλήνιων εξετάσεων. Η εποχή που η αγωνία των μαθητών σπάει τα κοντέρ και το σαδιστικό μαρτύριο όλης της προετοιμασίας για τις πανελλήνιες κορυφώνεται. Κύρια παράδοση αυτών των ημερών είναι οι συνεντεύξεις έξω από σχολεία. Σκάνε οι δημοσιογράφοι και ρωτάνε τα παιδάκια που είναι έτοιμα να λιποθυμήσουν από το άγχος πως έγραψαν και αν περνάνε πουθενά. Και τι πιστεύετε ότι θα κάνει ένα παιδάκι που το έχουν παραμυθιάσει όλο τον χρόνο πως αυτή είναι η πιο σημαντική στιγμή της ζωής του (μάγκες, μπούρδες…) όταν σκάει ένας δαιμόνιος ρεπόρτερ και του βάζει ένα ματσούκι μπροστά στο πρόσωπο;

Λέει την μια κλισέ φράση μετά την άλλη.

«Τα θέματα ήταν βατά», «διάβαζα όσο έπρεπε, το παν είναι να έχεις πρόγραμμα» και άλλες τέτοιες κλισεδιές βγαίνουν από τα στόματα των παιδιών που όπως είναι λογικό δεν μπορούν να σκεφτούν κάτι πρωτότυπο να πουν. Εκτός από ορισμένες περιπτώσεις που ο μαθητής είναι τόσο μα τόσο cool που δεν καταλαβαίνει από κάμερες και τα λέει ακριβώς όπως του βγαίνουν. Όπως για παράδειγμα:

Ο «πανωλεθρίας»

Οι ιστορικές πανελλήνιες του 1997, τότε που έπεσαν μαζεμένα όλα τα αντι-σος, μια κανονική πανωλεθρία! Εδώ αυτή η μεγάλη μορφάρα που πρέπει να έγραψε κάνα 16-17 που γκρινιάζει και τα βάζει με τους «παπαγάλους».

Ο μεταλάς

Τον κοιτάς και αναρωτιέσαι αν είναι όντως κανονικός μαθητής, πρωταγωνιστής σε κάποιο σκετσάκι των ΑΜΑΝ ή απλά έτυχε να περνάει από εκεί και είπε να τρολάρει. Ο τύπος δεν ξέρει που θέλει να περάσει, θα τα βάλει όλα εκεί πέρα αλλά στην τελική, δεν τον πολυενδιαφέρει κιόλας. Προσκυνάμε μεγάλε!

Τα παιδιά που θέλουν να πάνε Θεσσαλονίκη

Δύο μαθητές σε ένα βιντεάκι εδώ με δύο πιτσιρικάδες που αφού «λύνονται» δίνουν ρεσιτάλ. Αφού ο ένας λέει τα τυπικά ότι «τα θέματα ήταν βατά» κτλ, όταν τον λένε που θέλει να περάσει απαντάει με cool ύφος: «Θεσσαλονίκη. Ζωάρα». Σκάει μετά και ο φίλος του, αναφέρει «την ΠΑΟΚάρα» και ο χαβαλές ξεκινάει. Θεούληδες.

Ο μαθητής που είχε πρόγραμμα

Αν αναρωτιέστε ποιος είναι αυτός ο μαθητής που καθιέρωσε την γραφική φράση περί προγράμματος, ο Σρόιτερ έψαξε και τον βρήκε 20 χρόνια μετά την αποφοίτησή του. Φυσικά, ο τύπος λέει άπειρες κλισεδούρες αλλά υπάρχει μια διαφορά σε σχέση με όλους όσους κάνουν το ίδιο. Τις λέει φυσικά. Μιλάει όπως μιλάει γενικότερα. Θα έλεγε κανείς πως αποτελεί τον εφευρέτη όλων των κλισέ για τις πανελλήνιες. Και ως εκ τούτου αυτό τον κάνει cool. Ο άνθρωπος λέει την φράση «μεσογειακή σιέστα», τι να λέμε τώρα;

Απολαύστε τον…

Βγήκε μπροστά στα δύσκολα: Ο Iron Man που πήρε στις πλάτες του την ΑΕΚ, κάνει σεζόν καριέρας
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Βγήκε μπροστά στα δύσκολα: Ο Iron Man που πήρε στις πλάτες του την ΑΕΚ, κάνει σεζόν καριέρας