σημαιοφόρο
Βρείτε μας στο
Επικαιρότητα

5 τρόποι για να κερδίσεις σίγουρα στην κλήρωση για τον σημαιοφόρο

Όταν δεν μπορείς να το κερδίσεις στα ίσια, πάρε την τύχη και την σημαία στα χέρια σου

Σάλος δημιουργήθηκε με την ανακοίνωση της αλλαγής του τρόπου καθορισμού του σημαιοφόρου και των δύο παραστατών της ΣΤ’ τάξης του δημοτικού. Αυτό ορίζει Προεδρικό Διάταγμα, σύμφωνα με το οποίο στην έκτη τάξη του δημοτικού, ανεξαρτήτως βαθμολογίας, κάθε σχολείο θα επιλέγει σημαιοφόρο με κλήρωση.

Τα σόσιαλ μίντια έσπευσαν να κάνουν αυτό που ξέρουν καλύτερα. Να αποδομήσουν και να σατιρίσουν συνάμα την είδηση πριν προλάβουν να καταλάβουν τι πραγματικά σημαίνει. Το ελληνικό ίντερνετ το είχε σαν κεντρικό του θέμα για μία ολόκληρη ημέρα, τα memes έδιναν και έπαιρναν, το ίδιο και τα βιωματικά στάτους. Ξαφνικά η Ελλάδα έγινε η χώρα της αριστείας. Όλοι βρέθηκαν να έχουν αναμνήσεις από τον καιρό που ήταν τουλάχιστον παραστάτες. Οι χρήστες των κοινωνικών δικτύων που κράτησαν σημαία σε παρέλαση βρέθηκαν να είναι περισσότεροι από αυτούς που ήταν κλεισμένοι στο Πολυτεχνείο το 1973. Περισσότεροι και από αυτούς που ήταν μέσα στο ΣΕΦ το 1987 στον τελικό με τη Σοβιετική Ένωση.

Κανείς όμως δε μιλάει για την ουσία. Έχουμε πλέον διαδικασία κλήρωσης. Αφήνουμε πίσω την μοριοδότηση του σημαιοφόρου με βαθμούς τριμήνου και περνάμε σε κάτι πιο τεχνικής φύσεως. Σε ένα τυχερό παίγνιο που όλοι μπαίνουν με ίσες πιθανότητες νίκης στην κληρωτίδα. Γιατί όμως να αφήσεις κάτι στην τύχη όταν μπορείς να την πάρεις στα χέρια σου και να την καθορίσεις με τις πράξεις σου;

Και εδώ μπαίνουμε εμείς γλυκέ μου 12χρονε αναγνώστη που δε θέλεις να μπεις σε μία κλήρωση που μπορεί να βγάλει νικήτρια την μικρή Ελπίδα που σε φτύνει από την τρίτη δημοτικού. Έχεις μία νέα… ελπίδα να βγεις νικητής και της βάλεις το κοντάρι στον κωλ…  τρίψεις την σημαιοφορία στη μούρη. Τι πρέπει να κάνεις; Να διαλέξεις μία από τις προτάσεις μας για το πώς θα κερδίσεις σίγουρα τον πρώτο λαχνό. Θα σε δουν σημαιοφόρο και θα τρίβουν τα ματάκια τους οι αμφισβητίες. Πάρε χαρτί και σημείωνε.

Κρύα μπαλάκια στην κλήρωση

5 τρόποι για να κερδίσεις σίγουρα στην κλήρωση για τον σημαιοφόρο

Μία σούπερ δοκιμασμένη λύση που πετυχαίνει ακόμα και στις πιο σπουδαίες κληρώσεις των μεγάλων αθλητικών γεγονότων. Μία πρακτική που θέλει δουλίτσα βέβαια αφού πρέπει εξαρχής να πείσετε τους δασκάλους να κάνουν κλήρωση με μπαλάκια. Το δεύτερο και ακόμα πιο δύσκολο είναι να βάλετε στην κλήρωση δικό σας άνθρωπο. Αυτόν που θα επιλέξει το μπαλάκι με το δικό σας όνομα. Το μπαλάκι που θα έχει μπει για ώρες πριν στο ψυγείο και θα είναι το πιο κρύο από τα άλλα. Τόσο κρύο ώστε να αναγνωριστεί με μια πρόχειρη ψηλάφιση κατά το ανακάτεμα.

Πρότασή μας να βρεις έναν σελέμπριτι επί πληρωμή. Έναν, για παράδειγμα, παίκτη ριάλιτι, ιδανικά έναν από το τελευταίο Survivor. Μία ακόμα αρπαχτή δεν χάλασε κανέναν. Ονόματα δε θα πούμε, υπολήψεις δε θα θίξουμε, αλλά με ένα καλό χαρτζιλίκι πολλοί από αυτούς θα κάνουν τη δουλίτσα που τους προσέλαβες. Μέσα στον πανικό δασκάλων και μαθητών για μια φωτογραφία μαζί τους κανείς δε θα τους υποπτευθεί.

Βγήκε μπροστά στα δύσκολα: Ο Iron Man που πήρε στις πλάτες του την ΑΕΚ, κάνει σεζόν καριέρας
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Βγήκε μπροστά στα δύσκολα: Ο Iron Man που πήρε στις πλάτες του την ΑΕΚ, κάνει σεζόν καριέρας

Το σημαντικό θα είναι που ο παικταράς από τον Άγιο Δομήνικο ήρθε στο σχολείο να κάνει την κλήρωση. Με τον σημαιοφόρο δε θα ασχοληθεί κανείς

Do it the Kompotis way

5 τρόποι για να κερδίσεις σίγουρα στην κλήρωση για τον σημαιοφόρο

 

Aν δεν μπορείς να τα καταφέρεις μόνος σου απευθύνσου στους ειδικούς. 20 χρόνια εμπειρίας σε πολύ πιο άγριες καταστάσεις, αποδείξεις με συνεχόμενες κατακτήσεις των στόχων του. Ένα όνομα βαρύ σαν ιστορία σε περιπτώσεις που όλοι τον έχουν καταδικασμένο. Με φήμη που φτάνει ως την Μαλαισία (εντελώς τυχαίο όνομα) και με προθημία να αναλάβει το πρότζεκτ σου, όσο απίθανο και αν φαίνεται στην αρχή. Εμπιστεύψου τον και θα τρυγήσεις στο τέλος τους καρπούς του έργου του. Ακόμα και αν το χαρτάκι στην κλήρωση δε θα γράφει το όνομά σου στην αρχή. Μην απογοητευτείς. Την ημέρα της παρέλασης εσύ θα κρατάς την σημαία. Η υπόσχεσή του είναι εγγύηση. Θα σέβεσαι.

Υπνωτισμός

5 τρόποι για να κερδίσεις σίγουρα στην κλήρωση για τον σημαιοφόρο

Τα μυστικά της Άπω Ανατολής δεν περιλαμβάνουν μόνο πολεμικές τέχνες, μυρωδικά για το φαγητό και συντριβανάκια που δίνουν καλή ενέργεια στο σπίτι. Μπείτε σε κάποιο σοβαρό σάιτ και διαβάστε κάτι πιο χρήσιμο. Όχι για το πώς θα κλαδέψεις σωστά ένα μπονζάι. Εντοπίστε το κεφάλαιο ενός καλού υπνωτισμού και μάθετέ το απ’ έξω. Έχε όλο το πρώτο τρίμηνο μπροστά σας να εξασκηθείτε με τους συμμαθητές σας. Μπορεί αρχικά να φανεί δύσκολο αλλά τελικά θα δείτε τον εαυτό σας σημαιοφόρο, αν όχι τον Οκτώβριο, σίγουρα τον Μάρτιο.

Αφού τους έχετε υπνωτίσει όλους, δασκάλους και συμμαθητές θα περιμένετε την κατάλληλη στιγμή για να τους ενεργοποιήσετε. Η λέξη ή ο ήχος κλειδί που θα τους κάνει υποχείριά σας θα είναι δικής σας επιλογής. Ένα ολόκληρο σχολείο θα νομίζει ότι η κλήρωση έβγαλε το όνομά σας. Κανείς δε θα μάθει ποτέ την αλήθεια. Και μπορείτε να το εκμεταλλευτείτε και για παραπάνω μέρες. 20 συμμαθητές και 5-6 δάσκαλοι υπηρέτες δεν είναι και τόσο άσχημο.

Τhe inside Job

5 τρόποι για να κερδίσεις σίγουρα στην κλήρωση για τον σημαιοφόρο

Mοιάζει με τα παγωμένα μπαλάκια αλλά δεν χρειάζεται ούτε ριαλιτζή, ούτε ψυγείο. Αρκεί να βρεις το κουμπί του δασκάλου που θα πραγματοποιήσει την κλήρωση. Την αδυναμία του που θα τον κάνει να στήσει την κλήρωση και να σε βγάλει μεγάλο νικητή. Όταν δεν μπορείς να κερδίσεις κάτι στα ίσια, τότε στήσε το, θα σου έλεγε κάποιος σοφός τζογαδόρος πριν πηδήσει από την γέφυρα.

Δε θα είναι εύκολο. Θα χρειαστεί καιρό παρακολούθησης. Πρέπει να γίνεις η σκιά του δασκάλου σου. Να βρεις την αδυναμία του και να πατήσεις πάνω της για έναν εκβιασμό που θα τον κάνει να συμφωνήσει με τις ορέξεις σου. Όλοι έχουν κάποιο κρυφό πάθος, ένα μεγάλο μυστικό που δε θέλουν να αποκαλυφθεί. Όσο μεγαλύτερο το μυστικό τόσο πιο εύκολα θα ενδώσει σε ένα τόσο δα στησιματάκι μίας κλήρωσης. H παρακολούθηση θα είναι παιχνιδάκι για σένα. Έχεις ήδη την καλύτερη μεταμφίεση. Ποιος θα υποπτευθεί έναν δωδεκάχρονο με μαύρα γυαλιά, καπαρντίνα γκρι και φωτογραφική μηχανή με μεγάλο φακό; Εγώ πάντως όχι, θα περνούσε απαρατήρητος.

Και στο τέλος, αν πάει να σπάσει και να τα αποκαλύψει όλα, λόγω τύψεων που δεν θα τον αφήνουν να κοιμηθεί, το πολύ πολύ να τον σκοτώσεις και να εξαφανίσειςτο πτώμα. Αφού μπήκες στο έγκλημα θα το πας μέχρι τέλους. Στο ακραίο σενάριο θα συνεργαστείς με μία τοπική μαφία. Μία σημαία βαμμένη στο αίμα και δε θα είναι μόνο αυτό των προγόνων μας που πολέμησαν γι’ αυτή.

Στροφή στον Θεούλη

5 τρόποι για να κερδίσεις σίγουρα στην κλήρωση για τον σημαιοφόρο

Όταν δεν μπορείς να αντιμετωπίσεις τους κανόνες των εγκοσμίων στρέφεσαι αλλού. Στον πνευματικό κόσμο. Στο κόσμο που η γιαγιά σου πιστεύει ότι έχει όλες τις απαντήσεις.  Και η νίκη σε μία κλήρωση με τόσης βαραίνουσας σημασίας δώρο χρειάζεται μπόλικη δόση θρησκείας. Ένας απλός σταυρός δεν φτάνει, ίσως χρειαστεί να φτάσεις στα άκρα. Σε τάματα σε σχήμα σημαίας, σε φανουρόπιτες με καρφωμένα πάνω μικρά σημαιάκια όπως αυτά που έχουν τα κοκτέιλς. Ίσως σε κάτι ακόμα πιο σκληρό και δυνατό.

Δε θα σε κάνει σημαιοφόρο μία απλή προσευχή. Αν χρειαστεί μπορεί να πρέπει να προσκυνήσεις ένα ιερό βραστό κάστανο ή μια σαγιονάρα Αγίου; Είσαι έτοιμος να πέσεις τόσο χαμηλά για να φορέσεις τα λευκά γάντια και να κρατήσεις το κοντάρι;