Βρείτε μας στο

Η ώρα του μεγάλου τελικού του Survivor έφτασε. Τα δυο φαβορί του παιχνιδιού, ο Γιώργος Αγγελόπουλος και ο Μάριος Πρίαμος ετοιμάζονται για τη μητέρα των μαχών, το αποτέλεσμα της οποίας όμως δεν θα κρίνουν οι ίδιοι.

Και σήμερα το τηλεοπτικό κοινό είναι αυτό που θα αποφασίσει για το μεγάλο νικητή, με τη θετική του ψήφο…

Τα προγνωστικά από το πρωί δίνουν και παίρνουν. Κάποιοι πιστεύουν ότι ο Γιώργος Αγγελόπουλος είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί και μόνο με θαύμα μπορεί να χάσει τη νίκη.

Κάποιοι άλλοι πιστεύουν ότι οι ψήφοι του Βασάλου, θα πάνε στον τον Μάριο (λόγω μαχητών) και συνυπολογίζοντας και την Κύπρο η οποία θα ψηφίσει μονοκούκι Πρίαμο, καταλήγουν στο συμπέρασμα ότι το φαβορί είναι ο τρελός Κύπριος.

Οι περισσότεροι πάντως βλέπουν ντέρμπι μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο και αποτέλεσμα που θα κριθεί στην ψήφο. Όλα αυτά βέβαια είναι λογικές σκέψεις κοινών θνητών. Γιατί υπάρχουν και κάποιοι άλλοι που το ΄χουν προχωρήσει ακόμα πιο πολύ, (για την ακρίβεια, το ‘χουν τερματίσει) καθώς πιστεύουν ότι μόνο με έναν τρόπο μπορεί ο Μάριος να νικήσει σήμερα τον Ντάνο; Πώς;

Δείτε το απολαυστικό βίντεο του «Ροντέο» και θα καταλάβετε! ΥΓ Bonus, ο λεκές του μισθοφόρου που επιτέλους εξαφανίστηκε, ο εκφραστικός Κοκκινάκης και ο γυπαετός Σπαλιάρας ο οποίος εντόπισε τον επόμενο στόχο του! Κλάψτε ελεύθερα…