8η
Βρείτε μας στο

Xωρίς να το θέλει η Sansa Stark, κατά κόσμον, Sophie Turner έκανε την αποκάλυψη που ήταν σα να κάρφωνε δεκάδες μικρές μαχαιριές στα σώματα των τηλεθεατών του Game Of Thrones.

Μιλώντας στο Variety η νεαρή ηθοποιός, όταν ερωτήθηκε για την πορεία των γυρισμάτων της 8ης και τελευταίας σεζόν της επικής σειράς φαντασίας, δεν πολυσκέφτηκε την πολιτική του καναλιού να μην αποκαλύπτονται τέτοιες λεποτομέρειες και απάντησε:

«Ξεκινήσαμε γυρίσματα τον Οκτώβριο. Έχουμε γυρίσει ως τώρα το δέκα τοις εκατό. Έχουμε 6 με 7 μήνες μπροστά μας».

Μπορεί το σενάριο του George R. R. Martin να είναι δαιδαλώδες αλλά τα μαθηματικά είναι απλά. Με τέτοιο πρόγραμμα αποκλείεται να προλαβαίνει το HBO να ξεκινήσει την τελευταία και πιο αναμενόμενη σεζόν της σειράς μέσα στο 2018.

Και εκεί που κάποιοι έμειναν με την ελπίδα πως η πανύψηλη Sophie έχει κάνει κάποια λάθος εκτίμηση στους υπολογισμούς της, ήρθε το ίδιο το HBO να την επιβεβαιώσει, δυστυχώς.

Το κανάλι δημοσίευσε το promo video των σειρών του που θα προβληθούν μέσα στο 2018. Και μαντέψτε, μέσα στο βίντεο δεν υπήρχε το Game Of Thrones.

Θα μπορούσε να υπάρχει promo χωρίς το Game Of Thrones και παρόλα αυτά η σειρά να προλάβει να προβληθεί το 2018; Η απάντηση είναι όχι, βέβαια.

Βγήκε μπροστά στα δύσκολα: Ο Iron Man που πήρε στις πλάτες του την ΑΕΚ, κάνει σεζόν καριέρας
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Βγήκε μπροστά στα δύσκολα: Ο Iron Man που πήρε στις πλάτες του την ΑΕΚ, κάνει σεζόν καριέρας