Αυτή την Καυτή Πατάτα θες να την κρατήσεις
Βρείτε μας στο
Στέκια - Φαγητά

Αυτή την Καυτή Πατάτα θες να την κρατήσεις

Τα βράδια που σε έχουν βρει στο κέντρο μετά από ποτό, να αναζητάς μέρος για να φας κάτι διαφορετικό ανήκουν στο παρελθόν. Η Καυτή Πατάτα θα σε ανάψει για τα καλά.

Η «καυτή πατάτα» είναι μια έκφραση που χρησιμοποιούμε για να χαρακτηρίσουμε μια απόφαση που πρέπει να παρθεί, αλλά είναι δύσκολη και κανείς δεν θέλει να βρεθεί σε αυτή τη θέση. Όταν όμως μιλάμε για την Καυτή Πατάτα στο κέντρο, τότε δεν θες με τίποτα να κάνεις μετάθεση ευθυνών. Θα θες να φας και να ξαναφάς και να ξαναφάς!

Η Κολοκοτρώνη στο κέντρο τείνει να μετατραπεί σε έναν δρόμο απόλυτης λαιμαργίας και γαστριμαργικής ονείρωξης. Η Καυτή Πατάτα που ανέβασε ρολά τον Αύγουστο του 2015 είναι μέρος αυτής της αλλαγής και πολύ βασικό θα λέγαμε. Η ιδέα είναι απλή: πατάτα να ‘ναι και με ό,τι να ‘ναι. Κανείς δεν λέει όχι στην πατάτα, ο συγκεκριμένος δρόμος είναι 4 φορές την εβδομάδα γεμάτος το χειμώνα και 6 φορές τα καλοκαίρια, οπότε έμοιαζε με μια πολύ safe επιλογή. Και αποδείχτηκε ότι είναι τέτοια.

Μια μεγάλη βραστή πατάτα είναι η βάση για να ξεκλειδώσεις πίστες με πλούσιο και απειράριθμο συνδυασμό γεύσεων. Jacket Potato τη λένε και μπορείς να την γεμίσεις με όσα υλικά θες από τα 20 περίπου που έχεις να επιλέξεις – ω, ναι, η ποικιλία θα σε βάλει στα καλύτερα διλήμματα – ή να ακολουθήσεις τις πεπατημένες που σου προσφέρει ο κατάλογος. Το Super Combo και το Greekes είναι οι δύο πιο «μπουκωμένες» επιλογές του μενού, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι με τις υπόλοιπες δεν θα ικανοποιήσεις στο έπακρο την πείνα σου. Ειδικά στο Super Combo θα βρεις πολλούς λόγους για να πεις «τι είσαι εσύ μάνα μου;». Πίκλες, λουκάνικο, βούτυρο, τυρί, κιμάς, πικάντικη σάλτσα και πόσα ακόμα υλικά. Πρέπει να μέτρησα καμιά δεκαριά.

Αυτή την Καυτή Πατάτα θες να την κρατήσεις

Πάω στοίχημα ότι το μυαλό σου είναι γεμάτο με εικόνες στις οποίες εσύ τρως με χαρά και στο τέλος λυπάσαι γιατί πονάει η τσέπη σου. Σβήσε όλες τις εικόνες, γιατί στην Καυτή Πατάτα – προς μεγάλη μου έκπληξη – το περισσότερο που θα δώσεις είναι τα 5 ευρώ. Κι αυτό μόνο για δύο από τις fix επιλογές. Η πλειοψηφία είναι μόλις στα 4,20. Δε σε κοροϊδεύω. Στο Super Combo που έφαγα και στην πρόταση γάμου που του έκανα.

Το σενάριο του να πίνεις εκεί γύρω τα ποτάκια σου και μετά να καταλήγεις εκεί για να πάρεις την πατάτα σου είναι σταθερό άπαξ και κάνεις την αρχή. Να ξέρεις επίσης ότι κάνει και ντελίβερι, οπότε αν μένεις κάπου κοντά στο κέντρο ή δουλεύεις εκεί γύρω, μπορείς να παραγγείλεις και να την κάνεις ταράτσα.

Αυτή την Καυτή Πατάτα θες να την κρατήσεις

Βγήκε μπροστά στα δύσκολα: Ο Iron Man που πήρε στις πλάτες του την ΑΕΚ, κάνει σεζόν καριέρας
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Βγήκε μπροστά στα δύσκολα: Ο Iron Man που πήρε στις πλάτες του την ΑΕΚ, κάνει σεζόν καριέρας

Κολοκοτρώνη 37, Αθήνα, 211 4083576

Δες και στο Fb Page τους εδώ πραγματάκια να σου τρέξει λίγο σαλάκι!