Λες και το αντέγραψε: Η σειρά που ο δολοφόνος χρησιμοποιούσε κεταμίνη όπως το άρρωστο μυαλό της Πάτρας
Βρείτε μας στο

Για πάνω από 2 μήνες όλη η Ελλάδα παρακολουθούσε με κομμένη την ανάσα το δράμα της Πάτρας. Για πάνω από 2 μήνες όλη η Ελλάδα παρακαλούσε να κάνει λάθος και να μην επιβεβαιωθεί αυτό που λίγο πολύ όλοι είχαν υποπτευθεί.

60 μέρες μετά οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές. Το πιο μαύρο σενάριο δείχνει να επιβεβαιώνεται αφού η Τζωρτζίνα «μίλησε» και είπε τα πάντα. Για την ουσία που σκότωσε την ίδια και κατά πάσα πιθανότητα και τα δύο αδερφάκια της: την κεταμίνη.

Μια ουσία που κάποιοι την έμαθαν σήμερα και κάποιοι άλλοι τη γνώριζαν εδώ και μήνες. Βλέπετε υπήρχε μια τηλεοπτική σειρά στην οποία ο πρωταγωνιστής σκότωνε χρησιμοποιώντας το ίδιο «όπλο» με το αρρωστημένο μυαλό της Πάτρας. Την κεταμίνη…

Η κεταμίνη, βλέπετε, δεν ήταν μία ιδέα που «γεννήθηκε» στο μυαλό της Ρούλας Πισπιρίγκου έχοντας μελετήσει για τη Νοσηλευτική. Στην πραγματικότητα, πρόκειται για ένα ισχυρό αναισθητικό που «έχτισε» το μύθο του «Dexter» και έκανε το τηλεοπτικό δίκτυο Showtime να θησαυρίσει.

H επιστροφή του τηλεοπτικού Dexter Morgan -γνωστού και ως «Χασάπη του Bay Harbor»- τον περασμένο Nοέμβρη σηματοδότησε μοιραία τον θάνατο του πιο αγαπητού στο κοινό δολοφόνου της μικρής οθόνης, καθώς ο Dexter έπεσε νεκρός μετά από εκατοντάδες δολοφονίες που διέπραξε και έμειναν ανεξιχνίαστες. Η αλήθεια για την 20ετή περίπου δράση του Αναλυτή Διασποράς Αίματος της Αστυνομίας του Μαϊάμι (ναι, αυτή ήταν η δουλειά του!) και την πραγματική του ταυτότητα μαθεύτηκε στο φινάλε της τελευταίας σεζόν λόγω… της κεταμίνης!

Λες και το αντέγραψε: Η σειρά που ο δολοφόνος χρησιμοποιούσε κεταμίνη όπως το άρρωστο μυαλό της Πάτρας

Serial killer με «όπλο» την κεταμίνη

Λες και το αντέγραψε: Η σειρά που ο δολοφόνος χρησιμοποιούσε κεταμίνη όπως το άρρωστο μυαλό της Πάτρας
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Το «φυλάει» ο ψαράς με το βιβλίο: Το παραδεισένιο νησάκι του Ιονίου που πωλείται αντί 45 εκατ. ευρώ

Ο ίδιος, σκότωνε με το ίδιο τελετουργικό όλα τα θύματά του, αφού πρώτα τα αναισθητοποιούσε με ένεση κεταμίνης (ισχυρό αναισθητικό για άλογα!). Στη συνέχεια, τα έδενε-τύλιγε σε ένα τραπέζι με πλαστικό και… τα μαχαίρωνε στην καρδιά. Ακολουθούσε διαμελισμός και… πέταμα στον πάτο της θάλασσας. Mε μόνη εξαίρεση τη γυναίκα που κάποτε ερωτεύτηκε, Lila West, την οποία αναισθητοποίησε και στη συνέχεια έπνιξε με μαξιλάρι και άφησε νεκρή στο διαμέρισμά της.

 

Στην περίπτωση του δράστη της Πάτρας, ακολουθήθηκε το πρώτο σκέλος του τελετουργικού του Dexter, με τον δολοφόνο των τριών κοριτσιών να χρησιμοποιεί κεταμίνη για να καταστήσει αδύναμα τα θύματά του να αντιδράσουν και στη συνέχεια να τους φράξει την αναπνευστική οδό χωρίς εκείνα να είναι σε θέση να αντισταθούν.

Για κακή τύχη του Dexter, όλα του τα εγκλήματα αποκαλύφθηκαν όταν ένα υποψήφιο θύμα στην τελευταία σεζόν που ολοκληρώθηκε τον περασμένο Ιανουάριο γλίτωσε κυριολεκτικά μέσα από τα χέρια του και είπε στην αστυνομία πως ο Dexter του επιτέθηκε και τον κάρφωσε με μία ένεση. Μια ένεση που τον άφησε αναίσθητο και η οποία άφησε σημάδι στο λαιμό του όμοιο με εκείνα των διαμελισμένων σορών που βρέθηκαν στον πάτο της θάλασσας του Μαϊάμι – τα θύματα που επί χρόνια κατακρεουργούσε ο Dexter.

Λες και το αντέγραψε: Η σειρά που ο δολοφόνος χρησιμοποιούσε κεταμίνη όπως το άρρωστο μυαλό της Πάτρας

Να σημειωθεί πως η αποκάλυψη για το είδος του ναρκωτικού που χρησιμοποιούσε ο serial killer έγινε στον τελευταίο κύκλο, στις αρχές του περασμένου Ιανουαρίου, όταν ο ίδιος έσπευσε να προμηθευτεί κεταμίνη από κατάστημα που πουλούσε κτηνιατρικά είδη…