Λάκης από τα παλιά: Το ανέκδοτο του Λαζόπουλου που γονάτισε και τους ορκισμένους εχθρούς του (Vid)
Βρείτε μας στο

Η αλήθεια είναι ότι στο πέρασμα των χρόνων, ειδικά τα τελευταία 20 χρόνια, έχουμε αρχίσει να βλέπουμε να ψηφίζονται ως βουλευτές στο κοινοβούλιο όλο και περισσότεροι άνθρωποι που δεν έχουν σχέση με τις πολιτικές επιστήμες, τις επιστήμες γενικότερα, ούτε την τέχνη, ούτε τα γράμματα και τον πολιτισμό.

Άνθρωποι που πολλές φορές είναι διάσημοι από τομείς στους οποίους δε χρειάστηκε ποτέ να έχουν πτυχία ή άλλα προσόντα ψηφίστηκαν, μπήκαν στη Βουλή και εκεί βρέθηκαν απέναντι από επιτροπές, ογκώδη νομοσχέδια, συζητήσεις για θέματα που δεν είχαν ποτέ μελετήσει, ενδιαφερθεί, με την υποχρέωση μάλιστα να βγάλουν λόγους για κάποια από τα θέματα αυτά

Και τότε δυστυχώς για εκείνους εκτέθηκαν, έδειξαν τη γύμνια του βασιλιά με την έκθεσή τους αυτή να μένει για πάντα καταγεγραμμένη σε βίντεο από την αίθουσα της Βουλής και αργότερα σε πολλά σατιρικά βίντεο από τις εκπομπές της εποχής.

Σε μία τέτοια κέντα έπεσε πολλές φορές ο Γιώργος Ανατολάκης, ο οποίος μέσα από τη δημοτικότητά του στον Πειραιά ως παίκτης του Ολυμπιακού με κατακτήσεις 10 πρωταθλημάτων και 3 κυπέλλων και χωρίς άλλα ιδιαίτερα προσόντα, στις ελληνικές βουλευτικές εκλογές του Οκτωβρίου 2009 έθεσε υποψηφιότητα με τον ΛΑ.Ο.Σ. στη Β΄ περιφέρεια Πειραιώς και εξελέγη πρώτος από το κόμμα του.

Μία από αυτές, σε ένα από τα καλύτερα μαργαριτάρια που ακούστηκαν ποτέ στην αίθουσα της Βουλής, ο βουλευτής του ΛΑ.Ο.Σ προσπάθησε στη συζήτηση για τη διαχείριση και προστασία των κτιρίων του τότε Υπουργείου Αγρ. Ανάπτυξης να χρησιμοποιήσει μία βιβλική φράση.

Ο Γιώργος Ανατολάκης ήθελε να χρησιμοποιήσει την φράση από το Κατά Λουκά Ευαγγέλιο (ΚΒ. 61) και στο κατά Ματθαίο Ευαγγέλιο (ΚΣΤ. 34), όπου ο Ιησούς μιλώντας στον Πέτρο του αναφέρει ότι θα τον αρνηθεί τρεις φορές πριν ο κόκορας λαλήσει.

Όμως ο Γιώργος Ανατολάκης δεν το είπε όπως ακριβώς έπρεπε και έτυχε να πέσει στα χέρια του Λάκη Λαζόπουλου και του Αλ Τσαντίρι Νιουζ, πριν από περίπου 12 χρόνια.

Είχε δίκιο ο Πετράκος: Τα ντοκουμέντα που αποκαλύπτουν τι πραγματικά ήταν η αφρικανική σκόνη (Pics)
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Είχε δίκιο ο Πετράκος: Τα ντοκουμέντα που αποκαλύπτουν τι πραγματικά ήταν η αφρικανική σκόνη (Pics)

Δείτε στο απολαυστικό βίντεο τι είχε πει ο Γ. Ανατολάκης και τη σάτιρα που δέχτηκε από τον κωμικό: