8 νέες σειρές που θα σε κρατήσουν με κομμένη την ανάσα το φθινόπωρο
Βρείτε μας στο

Όσο το τοπίο στον κινηματογράφο παραμένει θολό ως προς το αν θα μπορέσουν όλες οι παραγωγές να βγουν στις αίθουσες, η τηλεόραση διαθέτει το πλεονέκτημα που θα την κάνει ακόμα πιο κυρίαρχη: δεν απαιτεί συμπαρουσία των τηλεθεατών.

Αυτός είναι ίσως κι ένας λόγος που το φετινό φθινόπωρο παρουσιάζει το πιο μεγάλο ενδιαφέρον της τριετίας στις καινούργιες σειρές που θα κυκλοφορήσουν, με αρκετές εξ αυτών να έχουν τα φόντα για να μας μείνουν περισσότερο από τις μετριότητες που «χλαπακιάσαμε» στο Netflix ως τώρα στο 2020.

Από τις 8 που ακολουθούν, δύο έχουν τις περισσότερες πιθανότητες να απογοητεύσουν και τρεις να επιβεβαιώσουν τις προσδοκίες στο έπακρο.

Raised by Wolves

Δεν χρειάζεται να ειπωθούν πολλά. Είναι, σύμφωνα με πολλούς, η σειρά που θα κάνει τον μεγαλύτερο πάταγο στη νέα τηλεοπτική σεζόν. Τα υπόλοιπα δες τα εδώ και ανάμενε ως τις 3 Σεπτεμβρίου που θα ξεκινήσει η σειρά στο HBO Max.

Raised by Wolves: Η σειρά που θα γίνει το μεγάλο μας κόλλημα από το φθινόπωρο

Fargo

Έχουν περάσει 3 σεζόν από την 3η σεζόν του Fargo και σε αυτό το διάστημα γράφτηκαν πολλά για τη νέα σεζόν με πρωταγωνιστή τον Κρις Ροκ. Αρκετά για να ενθουσιάσουν, όχι τόσα ώστε να μας ξενερώσουν. Αν και το franchise δεν είναι νέο, αυτή η αυτόνομη σεζόν φαντάζει σε πολλά ως κάτι ξέχωρο από τις πρώτες τρεις.

Σφήνωσαν τα πόδια στο χειριστήριο: Το θαύμα της πτήσης BA5390 που ο πιλότος κρεμόταν 20' στο κενό (Pics)
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Σφήνωσαν τα πόδια στο χειριστήριο: Το θαύμα της πτήσης BA5390 που ο πιλότος κρεμόταν 20′ στο κενό (Pics)

Fargo: Η 4η σεζόν επιστρέφει και το πρώτο trailer ξεδιαλύνει κάπως την πιο μεγάλη μας απορία

We Are Who We Are

Αν σου άρεσε το Call Me By Your Name, τότε το We Are Who We Are είναι πάνω κάτω το ίδιο, με ελάχιστες διαφοροποιήσεις. Το σενάριο και τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Λούκα Γκουαντανίνο, η ιστορία αφορά δύο νεαρούς έφηβους που ερωτεύονται, απλώς όλο αυτό λαμβάνει χώρα δίπλα σε μια αμερικανική βάση στην Ιταλία και δεν πρόκειται για ομόφυλο έρωτα. Η πρεμιέρα γίνεται 14 Σεπτεμβρίου στο HBO.

Roadkill

Μια σειρά σαν το Roadkill δεν θα περνούσε με τίποτα στο οπτικό μας πεδίο, αν δεν είχε τον Χιου Λόρι. Καθώς αγαπάμε τον Χιου και έχουμε λατρέψει τις σειρές του πέραν του House προφανώς, αναμένουμε με ζέση την ερμηνεία του στο ρόλο ενός πολιτικού που θυμίζει σε πολλά τον Μπόρις Τζόνσον. Η σειρά είναι 4 επεισοδίων και θα κάνει πρεμιέρα τον Νοέμβριο.

The Sounds

Το σενάριο δεν είναι κάτι το πρωτότυπο. Έχουμε δει την τελευταία 5ετία τουλάχιστον άλλες 4-5 τέτοιες σειρές, από μια πρόχειρη αναζήτηση στη μνήμη. Μόνο και μόνο όμως το γεγονός πως είναι παραγωγή Νέας Ζηλανδίας δημιουργεί ένα σκοτεινό πέπλο που μόνο θέλξη προκαλεί στον τηλεθεατή. Και δεν εννοούμε την τραγουδίστρια. Δεν ξέρουμε πόσο πιθανό είναι να βρεθεί στους δέκτες μας, αλλά ας ελπίσουμε πως κάποιο δίκτυο streaming ή τηλεοπτικό θα την ενσωματώσει αν είναι τόσο καλή.

The Third Day

Σειρά με πρωταγωνιστή τον Τζουντ Λο δε μπορεί παρά να μπει στα ραντάρ των binge watchers. Απλώς, με βάση και το trailer, δεν μιλάμε για μια σειρά που θα την παρακολουθήσουμε. Αλλά δείχνει σειρά που θα πορώσει κόσμο και κοσμάκη. Πρεμιέρα στις 14/9 στο HBO.

The Third Day: Η σειρά που θα σε κάνει να παρακαλάς να μην τελειώσει ποτέ η καραντίνα

Away

Ίσως να είναι το πιο υποσχόμενο πρότζεκτ του Netflix σε επίπεδο σειράς μέσα στο 2020, μη σας πούμε και τα τελευταία 2 χρόνια. Στις 4 Σεπτεμβρίου θα πάρουμε όλες τις απαντήσεις.

«Away»: Η νέα σειρά του Netflix είναι η πιο υποσχόμενη της χρονιάς (Vid)

The Comey Rule

Στο πρώτο επεισόδιο του The Newsroom ο Τζεφ Ντάνιελς εξηγεί σε μια φοιτήτρια γιατί η Αμερική δεν είναι το καλύτερο έθνος. Στο The Comey Rule αυτός ο τρομερός ηθοποιός μπαίνει στα παπούτσια του Τζέιμς Κόμι, πρώην διευθυντή του FBI που αποτέλεσε αντικείμενο συζήτησης στις ΗΠΑ για ενάμιση χρόνο, μετά και τις προσπάθειες του Τραμπ να τον φιμώσει για να μην αποκαλυφθούν όσα έκανε για να εκλεγεί. Η σειρά βασίζεται στο βιβλίο του Κόμι που περιλαμβάνει συνεντεύξεις και ο Ντάνιελς δίνει παράσταση για έναν ρόλο. Η – ενδεχομένως – μίνι σειρά κάνει πρεμιέρα στις 27 Σεπτεμβρίου.