Στέκια - Φαγητά Παίρνεις χαρτί, στυλό και παραγγέλνεις: Στο μαγαζί - ωδή στην απλότητα θα φας τέλεια ψαρικά σε τιμές που θα νομίζεις πως έκαναν λάθος Menshouse Team Αφράτο, μαστιχωτό, λιώνει στο στόμα: Αυτό το πιροσκί με γέμιση πατάτα ή με κιμά είναι μια εμπειρία από μόνο του Menshouse Team Γλυκιά και καυτερή, μπαίνει στο τέλος: Η μυστική συνταγή που κάνει αυτό το σουβλάκι ακαταμάχητο από το 1945 Menshouse Team Θυμίζει μαγαζί του Ζήκου: Το πικάντικο γευστικό ποίημα που είναι για τους τουρίστες ο απόλυτος μεζές Menshouse Team Σιρόπι, όχι μέλι: Η συνταγή του 1912 που κάνει τον κόσμο να τρέχει στην Ομόνοια για τις πιο γλυκές «βόμβες» απόλαυσης Menshouse Team Δεν τελείωνε ποτέ: Το εκλεκτό φαγητό που ξετρελαίνει όποιον το δοκιμάζει είναι μόνο για γερά στομάχια Menshouse Team Old school «αμερικανιά»: Τα θρυλικά μπέργκερ της Αθήνας που ο κόσμος κάνει ουρές από το 1978 Menshouse Team Το «γκουρμέ» της γιαγιάς: Το πιο απλό πρωινό που είχε θρέψει γενιές και γενιές Ελλήνων Menshouse Team Το ψάχνουν παντού: Το πεντανόστιμο πιάτο που οι τουρίστες δεν καταλαβαίνουν πώς φτιάχνεται, το βρίσκουν μόνο στην Ελλάδα Menshouse Team Πατήρ Επιφάνιος: Η νηστίσιμη, μερακλίδικη σπεσιαλιτέ του αρχιμάγειρα του Αγίου Όρους που σε κάνει να τρίβεις τα δάχτυλά σου Menshouse Team Αντίδοτο στη μοναξιά, στέκι πολιτισμού: Το καλλιθιώτικο «καταφύγιο» που κινδυνεύει με αφανισμό δεν έχει πει την τελευταία του λέξη Βαγγέλης Χαντζής O «Κινγκ Κονγκ» των τυλιχτών: Το 3πιτο σουβλάκι που έγινε viral στο TikTok δεν το κάνει καλά ένας άνθρωπος Menshouse Team Γλώσσα της πεθεράς: Το ρετρό γλυκό με το απίθανο όνομα που σφολιάτα, κρέμα, σιρόπι και σαντιγί σμίγουν μοναδικά, το βρίσκεις τόσο καλό μόνο εκεί Menshouse Team Την αγαπούσε πολύ ο Χατζιδάκις: Η αιωνόβια ταβέρνα που φημίζεται σε όλη την Αθήνα για τα κεφτεδάκια και την αυλή της Menshouse Team Απλά και πεντανόστιμα: Η θρυλική ψαροταβέρνα που έχει «μάστερ» στις γαρίδες και σερβίρει 5 πιάτα όλα κι όλα Menshouse Team Αυτό το γλυκό δεν το παίρνεις σπίτι: Το βουτυράτο, τυρένιο «ποίημα» που τρώγεται μόνο ζεστό ξέρουν να το φτιάχνουν σωστά λίγοι Menshouse Team ←Προηγούμενη ΣελίδαΕπόμενη Σελίδα→
Παίρνεις χαρτί, στυλό και παραγγέλνεις: Στο μαγαζί - ωδή στην απλότητα θα φας τέλεια ψαρικά σε τιμές που θα νομίζεις πως έκαναν λάθος Menshouse Team
Αφράτο, μαστιχωτό, λιώνει στο στόμα: Αυτό το πιροσκί με γέμιση πατάτα ή με κιμά είναι μια εμπειρία από μόνο του Menshouse Team
Γλυκιά και καυτερή, μπαίνει στο τέλος: Η μυστική συνταγή που κάνει αυτό το σουβλάκι ακαταμάχητο από το 1945 Menshouse Team
Θυμίζει μαγαζί του Ζήκου: Το πικάντικο γευστικό ποίημα που είναι για τους τουρίστες ο απόλυτος μεζές Menshouse Team
Σιρόπι, όχι μέλι: Η συνταγή του 1912 που κάνει τον κόσμο να τρέχει στην Ομόνοια για τις πιο γλυκές «βόμβες» απόλαυσης Menshouse Team
Δεν τελείωνε ποτέ: Το εκλεκτό φαγητό που ξετρελαίνει όποιον το δοκιμάζει είναι μόνο για γερά στομάχια Menshouse Team
Old school «αμερικανιά»: Τα θρυλικά μπέργκερ της Αθήνας που ο κόσμος κάνει ουρές από το 1978 Menshouse Team
Το «γκουρμέ» της γιαγιάς: Το πιο απλό πρωινό που είχε θρέψει γενιές και γενιές Ελλήνων Menshouse Team
Το ψάχνουν παντού: Το πεντανόστιμο πιάτο που οι τουρίστες δεν καταλαβαίνουν πώς φτιάχνεται, το βρίσκουν μόνο στην Ελλάδα Menshouse Team
Πατήρ Επιφάνιος: Η νηστίσιμη, μερακλίδικη σπεσιαλιτέ του αρχιμάγειρα του Αγίου Όρους που σε κάνει να τρίβεις τα δάχτυλά σου Menshouse Team
Αντίδοτο στη μοναξιά, στέκι πολιτισμού: Το καλλιθιώτικο «καταφύγιο» που κινδυνεύει με αφανισμό δεν έχει πει την τελευταία του λέξη Βαγγέλης Χαντζής
O «Κινγκ Κονγκ» των τυλιχτών: Το 3πιτο σουβλάκι που έγινε viral στο TikTok δεν το κάνει καλά ένας άνθρωπος Menshouse Team
Γλώσσα της πεθεράς: Το ρετρό γλυκό με το απίθανο όνομα που σφολιάτα, κρέμα, σιρόπι και σαντιγί σμίγουν μοναδικά, το βρίσκεις τόσο καλό μόνο εκεί Menshouse Team
Την αγαπούσε πολύ ο Χατζιδάκις: Η αιωνόβια ταβέρνα που φημίζεται σε όλη την Αθήνα για τα κεφτεδάκια και την αυλή της Menshouse Team
Απλά και πεντανόστιμα: Η θρυλική ψαροταβέρνα που έχει «μάστερ» στις γαρίδες και σερβίρει 5 πιάτα όλα κι όλα Menshouse Team
Αυτό το γλυκό δεν το παίρνεις σπίτι: Το βουτυράτο, τυρένιο «ποίημα» που τρώγεται μόνο ζεστό ξέρουν να το φτιάχνουν σωστά λίγοι Menshouse Team